O-LA-LA

Evo kakva je zvijezda Nina Badrić

21.12.2012 u 10:15

Bionic
Reading

Četiri države, Hrvatska, Makedonija, Slovenija te Bosna i Hercegovina, u posebnom prosinačkom broju u kojem se rezimiraju najveći uspjesi javnih osoba tijekom godine objavile su na naslovnici upravo hrvatsku glazbenu pop divu Ninu Badrić

Ovo je prvi put da neka glazbenica dobije laskavu titulu da se u isto vrijeme pojavi na sve četiri naslovnice u različitim državama. Nina je zablistala u kreacijama Matije Vujice te slovenske kreatorice Erik & Matyash.

Sjajan album 'Nebo', titula najslušanije pjesme u hrvatskom radijskom eteru 'Moje oči pune ljubavi', odlazak na Eurosong niti nepuna dva mjeseca nakon operacije glasnica, veliki koncerti u beogradskoj Areni te zagrebačkoj dvorani Dražena Petrovića koji su bili ispunjeni do posljednjeg mjesta, suradnje sa svjetskim kampanjama poslovno su Ninu Badrić zadržali u samom vrhu glazbene scene.

Popularnost Nine Badrić odavno je nadmašila granice Hrvatske, a da je jedna od najomiljenijih glazbenica, potvrđuju i njezini stalni glazbeni angažmani i izvan granica Lijepe Naše. Postala je zaštitno lice za austrijski nakit FREY WILLE koji je Nini ponovo otvorio vrata u svijet. Naime, fotografija s njezinim likom otkupljena je u Saudijskoj Arabiji. Nakon 11 godina Nina će zapjevati Zagrepčanima u kultnoj Tomićevoj ulici gdje njezinim velikim koncertom završava najposjećeniji božićni event 'Fulirancija'.