SUPERMODELI U AKCIJI

Evo kako se odmaraju najljepše žene na svijetu

05.09.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Čini se kako slavne manekenke doista imaju sreće pa se tako osim predivnih tijela bez mane i ljepote, zavidne karijere i podebljeg bankovnog računa, mogu pohvaliti i predivnim godišnjim odmorima na kojima im rijetko tko ne bi pozavidio

Heidi Klum nedavno je na Twitteru objavila fotografiju sa svog godišnjeg odmora izazovno pozirajući u badiću te ispod fotografije napisala: 'Konačno… odmor!' Lijepa Bar Refaeli svojim je obožavateljima na Twitteru pokazala i ozljede koje je zadobila surfajući.

Zaključak je kako supermodeli i manekenke nisu nimalo sramežljive kada se radi o otkrivanju intimnih detalja iz privatnog života, posebice ako se radi o odmoru provedenom na pješčanoj plaži. Premda im mnogi mogu pozavidjeti na godišnjim odmorima koje provode na nekim od najljepših mjesta na svijetu, činjenica je da svoj odmor itekako zarade naporno vježbajući te održavajući figuru besprijekornom kako bi na pistama i naslovnicama magazina zablistale u punom sjaju te pomele konkurenciju.

Ako ste već zaboravili ovogodišnji godišnji odmor te se vratili u dobru staru rutinu, zastanite na trenutak te zavirite u našu fotogaleriju u bajkovite odmore nekih od najljepših žena na svijetu.