MODNI TRIKOVI

Evo kako iz mjeseca u mjesec izgledati cool i trendi bez trošenja novca

12.03.2020 u 06:48

Bionic
Reading

I ptice na grani znaju da stil ne ovisi o novcu. I s malo novca moguće je biti u skladu s trendovima, a u svom ormaru zasigurno imate hrpu odjeće koja se ove sezone ponovno vratila u modu. Pronašli smo način na koji ovog proljeća možete izgledati cool i trendi za nula kuna

Dok ujutro oblačimo kaput, razmišljamo o tome kako uskoro stižu topliji dani, a s njima i novi proljetni trendovi koje jedva čekamo pospremiti u ormar. No, da biste ove sezone bili u trendu, ne morate uopće potrošiti novac. U moru aktualnih trendova koji će narednih mjeseci harati modnom scenom, sigurni smo da u svom ormaru zasigurno imate većinu, a možda i sve trendove koje ćemo vam danas predstaviti.

Budete li se držali sljedećih modnih pravila, budite sigurni da ćete izgledati jednako cool i trendi kao i sve one trendseterice koje će potrošiti hrpu novca na ovosezonske komade odjeće i obuće koji su tek pristigli u trgovine.

Ukrasite kosu

Ovaj trik zgodan je ukoliko nemate iskustva s pravljenjem frizura. Kosu ukrasite sa statement špangama ili ukosnicama koje su se prije nekoliko sezona vratile u modu u velikom stilu, ili pak debelim rajfom koji je početkom 2019. potpuno raspametio trendseterice. Kosu možete i jednostavno zavezati u rep uz pomoć gumica od tkanine koje smo nekad nosili kao mali ili je ukrasiti s maramom svezanom u čvor.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🧚🏽‍♀️

Objavu dijeli Emili Sindlev (@emilisindlev)

Nosite midi haljine/suknje sa čizmama

Ovaj trend bit će jednako popularan i ovog proljeća. Midi haljine i suknje bit će najpopularniji komad tijekom narednih mjeseci, a umjesto da ih uskladite sa sandalama, modji stručnjaci predlažu ih u kombinaciji s visokim slouchy čizmama ili kaubojkama.

Ogrnite se balonerom

Bez obzira na to koliko se brzo trendovi mijenjali, baloner nikad ne izlazi iz mode. Ovaj komad sinonim je za prijelazno razdoblje i odličan dodatak svakom stajlingu, a vjerujemo kako ga već imate u svom ormaru.

Birajte pastelne nijanse

Pastelne nijanse bit će ključni trend u 2020., a posebno tijekom proljeća i ljeta. Ako pitate modne znalce što ove sezone trebate imati u svom ormaru, zasigurno će vam reći pastelne boje. Bilo da je riječ o sakou, haljini, bluzi ili cipelama - ovaj trend vrlo vjerojatno već imate u ormaru.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Purple meets purple

Objavu dijeli Emili Sindlev (@emilisindlev)

Plave traperice zamijenite nude nijansama

Znamo da smo nedavno rekli kako će crne skinny traperice i ove sezone biti vrlo tražene od strane trendseterice - i to je sasvim točno, no postoji još jedan trend koji smo vidjeli prošle sezone, a koji će nastaviti uživati popularnost i u narednim mjesecima. Riječ je o trapericama u nude nijansama koje, ako religiozno pratite trendove, već imate u svojoj kolekciji.

Nosite tanke pripijene dolčevite

Vrlo cool i trendi izgled možete postići uz pomoć tankih pletenih dolčevita, pripijenog kroja, koje možete isfurati u kombinaciji sa širokim hlačama ili suknjom visokog struka, a preko jednostavno prebaciti sako. Obzirom da je riječ o bazičnom komadu, birajte dolčevite u neutralnim bojama kao što su crna ili bež, koje možete puno lakše kombinirati s drugim bojama.

Prednost dajte bijeloj obući

Koliko god obožavamo crne cipele, dužni smo vam reći da će ovog proljeća glavnu riječ voditi bijele cipele. To uključuje visoke čizme, gležnjače, sandale, salonke, tenisice, natikače i sve što vam padne na pamet. Ovaj modni trik u trenu podiže cjelokupan stajling bolje od bilo kojih crnih cipela.

Nosite jakne od brušene kože

Koža izgleda nevjerojatno luksuzno, no kada stignu proljetni mjeseci može djelovati 'preteško' na stajling. S toplijim danima posegnite za komadima od brušene kože koja ima nešto nježniji efekt, posebno ako posegnete za odjevnim komadom u svijetlijoj nijansi.

Oboružajte se točkastim uzorkom

Leopard uzorak zauvijek će biti modni klasik, no ove sezone blagu prednost dajemo točkicama koje su preplavile trgovine. Točkasti print kao veliki modni trend najavljuju svi modni stručnjaci, pa je sada izvrsna prilika da iz ormara izvadite točkastu haljinu ili bluzu koje će vam osigurati oduševljene poglede.