ZAVODLJIVE AROME

Evo kako ćete prirodno postići ugodan miris doma

12.12.2015 u 10:06

Bionic
Reading

Mirisne svijeće mogu biti poprilično skupe, a njihov sintetički miris koji se dugo zadržava u zraku nakon što ste ih ugasili može biti pomalo uznemirujući. Ako ste spremni raskinuti sve veze s omiljenom mirisnom svijećom, pogledajte ova četiri načina na koje možete postići prirodan jesenski miris koji će se širiti vašim domom

Miris pečenih jabuka

Kako možete učiniti svoj dom mirisnom oazom? Isprobajte neki od recepta za desert s jabukama. Na taj način dvostruko ćete profitirati. Vaš će dom odisati ugodnim mirisom, a osim toga, imat ćete priliku uživati u friško napravljenom desertu.

Aromatično bilje

Zahvaljujući kuhanju i pečenju, vaša kuhinja možda već miriše na slatko bilje poput ružmarina i metvice. Da bi se ovaj fini miris proširio i drugim prostorijama vašeg doma, utrljajte lišće aromatičnih biljaka na hladnu žarulju. Jednom kada to učinite, vaše upaljene žarulje ispuštat će ugodan miris jeseni.

Staklenke s biljem

Ne samo da će ove staklenke super izgledati, one će biti izvrstan mirisni poklon. Ubacite svoje omiljeno mirisno bilje u staklenku uz dodatak vode, a držite je u hladnjaku do prve uporabe. Kada ste spremni, prelijte sadržaj staklenke u malu tavu i ostavite na laganoj vatri dok vaš dom ne poprimi fantastičan miris. Po potrebi i prilikom kuhanja, dodajte malo vode u lonac.

Sobni difuzor

Kako ne biste morali izdvajati određenu svotu novca za omiljeni miris, zašto ne biste iskoristili ovaj savjet i napravili svoj vlastiti? Uz pomoć mješavine eteričnih ulja, stvorite prirodnu mirisnu oazu. Kako ćete to učiniti, donosi vam stranica Hello Natural.