SAMO ZA ODABRANE

Evo kakav se luksuz krije iza kulisa Diorove revije

01.06.2016 u 12:36

Bionic
Reading

Jedna od najdugovječnijih kuća visoke mode Dior u londonskoj palači Blenheim priredila je senzacionalnu reviju Cruise 2017, a fotografije na društvenim mrežama otkrile su kakav se luksuz krije iza kulisa

Prelijepu reviju održanu u spektakularnoj palači posebno će pamtiti dvije ljepotice - Bella Hadid i Ariana Kopljar. Sestra slavne Gigi Hadid nosila je reviju, ali i netom prije postala zaštitno lice za Diorov make-up pa je trenutačno izgurala it djevojku današnjice iz prvog plana. Mlada hrvatska manekenka Ariana, inače kći TV voditelja Saše Kopljara, imala je veliku čast nositi reviju i pred njom je izgleda manekenka karijera svjetskih razmjera.


Uz mnogobrojne slavne uzvanike tako su i ove dvije ljepotice mogle biti dio Diorove raskoši, a zahvaljujući društvenim mrežama, dio te ljepote mogu doživjeti i obični smrtnici.

#Dior #diorcruise #ladydiorpub @dior ??????

Fotografiju objavljuje Chareene Roach (@chareeneroachstyle)


Dok su manekenke užurbano radile sa stilistima i vizažistima, ostali su mogli doživjeti modni glamur u punom sjaju, počevši od toga da je slavna modna kuća imala i vlastiti taksi sa svojim imenom.

About to leave for sunny Moscow! #London #diorCruise #2017 #great #trip #elenasotnikova

Fotografiju objavljuje Elena Sotnikova (@elenaellerussia)


Puno savršeno aranžiranog cvijeća i najfinija hrana bili su dio otmjene atmosfere, a ispred restorana Scott nastao je pravi vrt s prelijepim ukrasima.


Osim toga gosti, slavne face i modni urednici na reviju su stizali i posebnim vlakom sa stanice Victoria, kao da su dio starinskog filma pa je čarolija započela i prije same revije, a doživljaj sigurno bio jedinstven.