PLATINASTA DIVA U CANNESU

Eva Herzigova oživjela duh starog Hollywooda

19.05.2009 u 11:45

Bionic
Reading

Mora se priznati da je Eva Herzigova pomno i uspješno osmislila svoj retro imidž prije dolaska na Cannes Film Festival. Tako barem govore fotke snimljene danju na jahti dizajnera Roberta Cavallija, kao i one večernje na crvenom tepihu

Na crvenom tepihu
Na Cavellijevoj jahti

Eva je u Cannes stigla platinastih uvojaka, izgledajući poput Hitchcockove plavuše, a inspirirana ljepoticama  Grace Kelly ili Kim Novak, koje su slavnom redatelju bile omiljene 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća.

Eva, 36-godišnji model, u Cannes je stigla kao promotorica među zvijezdama popularnog nakita Chopard. Fotosession je obavila na jahti Roberta Cavallija, u zanosnoj prozirnoj crnoj haljici. Tanke naramenice i duboki dekolte na haljinici, zlatni lančić i senzualne poze – Eva je priredila pravi show. Svo vrijeme između setova čavrljala je s dečkom Gregoriom Marsiajom.

Jahtu je Eva napustila u zanimljivoj bijeloj haljini u retro stilu, u kojoj je izgledala mnogo čednije nego na foto snimanju.

Za crveni tepih odjenula je nježno rozu dugu haljinu prošivenu blještavim šljokicama, u kojoj je i opet podsjećala na neka davna vremena, kada su Cannesom dominirale Brigitte Bardot i Sophia Loren.

Za Women's Wear Daily otkrila je da je u Cannesu naporno uvijek izgledati savršeno i ići po jahtama te da je nemoguće obući svoj bikini i jednostavno se sunčati.