Bipa Fashion.hr

eNVy room oduševio mračnom romantikom

29.10.2015 u 11:32

  • +38

eNVy room

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Drugi dan najvećeg modnog događaja u regiji Bipa Fashion.hr-a obilježilo je romantično izdanje modnog dvojca eNVy room. Elegancija, ženstvenost, mističnost i senzualnost vladali su pistom koju je za ovu reviju osvjetljavalo nekoliko stotina lampica

Poznat po svojim ženstvenim i raskošnim kreacijama, i u ovoj kolekciji eNVy room ostaje vjeran dosadašnjem izričaju. Nova kolekcija po odabiru boja, materijala i krojeva najbolje se može opisati kao dark romance. Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević kao osnovni motiv kroz svoje kreacije protežu romantiku i senzualnost, što im je glavna inspiracija.

'Ipak, crna boja daje dozu mističnosti novoj kolekciji, a osjeti se i duh sedamdesetih. Koristili smo transparentne materijale izvezene cvijećem i sitnim špagicama te s apliciranim cvjetovima. Kolekcija je izrazito senzualna, provokativna, ali istovremeno nježna', izjavili su dizajneri.

Haljine A-kroja dužine ispod koljena te zvonoliki rukavi i volani njena su okosnica dok su novost torbice izrađene od prave kože koje se mogu nositi na više načina, a na nekima su izvezeni motivi s haljina. Kolekcija završava eksplozijom boja kroz vezene i prozračne tkanine te uz neizostavne vjenčanice.

Elegantne i lepršave kreacije na modnoj reviji savršeno su upotpunili Fendijevi modeli sunčanih naočala iz kolekcije proljeće/ljeto 2016, a publika ih je premijerno vidjela.

Poznate obožavateljice romantičnog modnog izričaja iz prvog reda pratile su reviju, a među njima su bile Nina Badrić, Mia Kovačić, Petra Kurtela, Korana Gvozdić, Jelena Perčin, Sementa Rajhard, Kristina Krepela, Ana Ledenko, Ana Radišić, Ana Maria Ricov i mnogi drugi.

Bipa fashion.hr od 27. do 31. listopada na Zagrebačkom velesajmu slavi 20. jubilarno izdanje. Tijekom pet dana održat će se šesnaest modnih revija, a nastupit će najpoznatiji hrvatski dizajneri te mlade nade modne scene. U četvrtak 29. listopada na rasporedu su revije Martine Felje, Ane Bogdan, Hedra designa by Ana Jagić, Amana, Suzane Koprivnjak, Krie Designa i Vesne Sposa.