TENISKA SENZACIJA

Emma Raducanu otvorila Wimbledon s nakitom od čije će vam se cijene zavrtjeti u glavi

28.06.2022 u 12:46

Bionic
Reading

Nakon što je prošle godine osvojila US Open, 19- godišnja teniska senzacija iz Britanije postala je zvijezda preko noći, a u svom uvodnom meču na Wimbledonu, osim igrom, pažnju je plijenila skupocjenim nakitom

Prošle godine potpisavši ugovor vrijedniji od 2 milijuna funti, Emma Raducanu postala je novom ambasadoricom kultnog brenda nakita Tiffany & Co. Izašavši na teren uvodnog meča na Wimbledonu, Raducanu svoju ulogu ambasadorice Tiffanyja iskazala je nakitom u vrijednosti 30.000 funti, odnosno nešto više od 260 tisuća kuna.

Emma Raducanu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S belgijskom tenisačicom Alison Van Uytvanck, Raducanu se na terenu suočila noseći zadivljući par bisernih naušnica u obliku suze, sa optočenim dijamantima koje su dijelom Tiffanyjeve Victoria kolekcije nakita. Njih je uparila s ogrlicom iz iste kolekcije, dok je na zapešću uz Nikeov znojnik nosila Tiffanyjevu narukvicu od bijelog zlata optočenu okruglim dijamantima po cijeni od nevjerojatnih 18.900 funti.

Teniska zvijezda najavljena je kao ambasadorica Tiffanyja prošle godine nakon zadivljujuće pobjede na US Openu protiv Kanađanke Leylah Fernandez.

Tada je imala samo 18 godina, a u povijest tenisa upisala se kao prva Britanka koja je osvojila neki Grand Slam turnir otkako je britanska tenisačica Virginia Wade osvojila Wimbledon danas davne 1977. godine.

Danas 19-godišnjoj Raducanu ovo je drugi turnir u Wimbledonu.