ODALA POČAST KRALJICI

Kate Middleton zablistala u žutom: Vedro izdanje začinila je posebnim nakitom

03.06.2022 u 19:13

Bionic
Reading

Bijelo izdanje s vojne parade Trooping the Colour, Kate je idućega dana na misi u sklopu kraljičinog platinastog jubileja zamijenila žutim

Osim komadima s potpisom Alexandera McQueena, Kate je duže vrijeme obožavateljica haljina dizajnerice Emilije Wickstead, a ovoga puta odabrala je model dužine midi, s dodatkom dugih rukava i laskavim detaljem nabrane tkanine na području struka.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: London News Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljine britanske dizajnerice Kate je nosila u desecima navrata, a posljednji put na raskošnoj vrtnoj zabavi održanoj u Buckinghamskoj palači.

Uz zanimljivi model žutog šešira dizajnera Philipa Treacyja, haljinu Emilije Wickstead zaokružila je klasičnim salonkama Gianvita Roosija, kakve posjeduje u najmanje šest boja.

Baš kao na vojnoj paradi, Kate je i ovo izdanje odlučila stilizirati posebnim nakitom. Odajući počast kraljici Elizabeti, a koja je zbog narušenog zdravlja bila primorana pratiti slavlje na malim ekranima, Kate Middleton nosila je naušnice u njezinom vlasništvu koje je prethodno nosila na sprovodu princa Filipa.

Naušnice Bahrain Pearl Diamond Drop dolaze iz privatne kolekcije Njezina Veličanstva, a nosila ih je i princeza Diana danas davne 1982. godine.

Izrađene od bisera ove naušnice kraljici i Filipu poklonio je vladar Bahreina u vrijeme njihova vjenčanja 1947. godine.