FLORENCE PUGH

Zbogom grudnjaku: Svi govore o novom odvažnom looku poznate glumice

06.07.2023 u 12:29

Bionic
Reading

Godinu dana nakon što je izazvala pomutnju pojavom u potpuno prozirnoj haljini na haute couture reviji modne kuće Valentino, glumica Florence Pugh za identičnom modnom recepturom povela se na novoj reviji brenda u Parizu

Kada se 2022. u Rimu na predstavljanju haute couture kolekcije modne kuće Valentino pojavila u lepršavoj i potpuno prozirnoj haljini, nije dugo trebali čekati na reakciju javnosti.

Ovaj viralni modni trenutak, ova tražena britanska glumica u Hollywoodu odlučila je ponoviti u Parizu, na predstavljanju Valentinove haute couture kolekcije za novu sezonu jesen/zima.

Ružičastu haljinu iz 2022. zamijenila je primjerkom u boji lavande, lepršavog dizajna i jednake prozirnosti kojom je malo toga ostavila mašti.

Spojivši ju s crnim komadima u znaku vrtoglavo visokih štikli i torbice s detaljem sjajnih nitni, Pugh je na novoj reviji Valentina, osim figure, istaknula i novu frizuru.

Na ovogodišnjem izdanju glamuroznog bala Met Gala u New Yorku, Pugh je debitirala s obrijanom glavom, da bi kratku frizuru u Parizu predstavila u ružičastom ruhu, po mnogima u znak počasti prošlogodišnjem skandaloznom looku na reviji Valentina održanoj na Španjolskim stubama u Rimu.

  • +2
Florence Pugh Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

‘Nije prvi put, a sigurno neće biti zadnji put da će žena čuti što nije u redu s njezinim tijelom od strane gomile stranaca, ono što zabrinjava je koliko vulgarni neki od vas muškaraca mogu biti’, svojedobno je napisala Pugh na Instagramu referirajući se na ružičasti Valentino look kojim je u potpunosti otkrila grudi.

  • +3
Poznate dame u Valentino kreacijama Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia