IVANA BANFIĆ:

Emil Tedeschi je dobar frajer, a Stanković ima šarma

23.04.2013 u 15:32

Bionic
Reading

'Pjesma mi je legla baš na prvu', rekla je Ivana Banfić o svom novom singlu 'Izgužvana svila', koji je sinoć premijerno predstavila na Narodnom radiju, gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'

'Samo sam performer, ne poistovjećujem se s temom u pjesmi', smijala se Banfićka na tekst pjesme, u kojem vara svog supruga s muškarcem u kojeg je zapravo zaljubljena.

'Autor je Branimir Mihaljević. Nazvao me dok je bio u Londonu i rekao da imamo hit. Kad se vratio doma, ušla sam u studio i otpjevala jednom. To je taj info vokal, koji je ispao dobro, pa smo ga stavili u pjesmu', priznala je pjevačica, ne libeći se odgovora s kim bi rado voljela podijeliti izgužvanu svilu.

'Volim ove malo neobične frajere, drugačije', otkrila je Ivana u čijem su izboru najbolje prošli poduzetnici, a najgore političari. 'Emil Tedeschi mi je dobar frajer, Aleksandar Stanković ima šarma, a Mirka Filipovića ne bih. Bilo bi me strah', rekla je Banfićka koja je zvukovima odobrenja komentirala i Ivana Hercega, Nadana Vidoševića i Vedrana Ćorluku.


'Grašo je Danijelin, kaj bum s njim. Štimac je opet postao tatica pa se ne bih htjela miješati, a Višnjića ne bih više, nakon Madonne', rekla je Ivana. 'Davor Bernardić može, ali tek ako usfali, a Zoran Milanović? Ma nisam ja taj tip', završila je pjevačica, koja će novu pjesmu izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.