U ULOZI MODELA

Ella Dvornik u božićnoj kampanji brenda A'marie

12.12.2016 u 16:00

Bionic
Reading

Popularno lice Elle Dvornik krasi ovosezonsku božićnu kampanju za modni brend A'marie koji je osmislio pregršt originalnih komada za pod bor, kojima ćete sigurno razveseliti najdraže

Iz modnog studija A'marie dosjetili su se idealnog božićnog poklona za sve one koji ovih blagdana žele darovati bližnje originalnim komadom s dizajnerskim potpisom, a u tome im je pomogla blogerica Ella Dvornik koja je zaštitno lice božićne kampanje ovog poznatog modnog brenda

Nadopuna kolekcije jesen/zima 2017. vidljiva je u motivima borova i drveća, otisnutima na pamučnim vestama u sivoj varijanti ili produženoj hoodie majici u crnoj varijanti koja je ove sezone must have komad u ormaru. Izvrsna ideja za poklon je i naizgled sasvim obična siva vesta na kopčanje, koja osim tipičnih džepova ima decentno razvučene uzorke, koja se može kombinirati u bezbroj varijanti, a dodatan plus je i to što je zahvaljujući mekanoj vuni idealna za hladne zimske dane.

Kao nastavak na prošlogodišnji najprodavaniji komad s rupama, A'marie je ove godine pripremio pletene mrežaste veste u midi i dugoj varijanti s visokim bočnim izrezima, kao i predimenzionirani modeli od moher vune sa spuštenim rukavima, ukrašenima dugim resicama i štikanim rupama u obliku krugova i zvijezda. Idealan poklon su jednostavne, a efektne majice sa šljokičastim potpisomu crnoj i bijeloj varijanti, osmišljene za dnevne šetnje, kao i večernje izlaske u grad.

Za sve ljubitelje modnih dodataka, A’marie predstavlja kape u četiri različite boje s popularnim coflekom, grijače s otvorima za prste ili pak topli ovratnik koji će vas grijati dok uživate u čarima blagdana.

Ako pak svojim najdražima ne želite darovati komad odjeće, A'marie je mislio i na to, osmislivši mekane krznene i vunene jastuke idealne za poklon pod bor, a originalan poklon su i ukrasne kuglice sa slovom A koje će sigurno podignuti svako božićno drvce.