ROBERTO CAVALLI

Elisabetti Canalis nema ravne po ljepoti

26.01.2010 u 14:05

Bionic
Reading

Roberto Cavalli je u Elisabetti Canalis našao savršen model. Na sva usta je hvali kao vrhunsku ljepoticu, profesionalnu suradnicu te je vidi kao oličenje njegove vizije žene

Elisabetta Canalis, talijanski model i TV voditeljica, čija je slava munjevito porasla otkad je u vezi s holivudskim glumcem Georgeom Clooneyjem, sve je traženija i cjenjenija u modnom svijetu.

Nakon što je nedavno pozirala za kampanju donjeg rublja proljeće/ljeto 2010. Roberta Cavallija, dizajner tvrdi da je Canalis savršen model, puna samopouzdanja pred kamerama i vrlo profesionalna.

'Elisabetta je uvijek nosila moje kreacije. Njezina ženstvenost i prirodna mediteranska ljepota stavljaju je na pedijastal moje vizije žene. K tome, ugodno me iznenadila u poslovnom smislu na snimanju za našu novu kampanju, gdje se pokazala vrlo snalažljivom, jer sam je uvijek susretao u neformalnim situacijama', rekao je Cavalli.

'Bilo mi je veliko zadovoljstvo te velika privilegija raditi za Cavallija. Ponosna sam što sam lice kampanje koju su snimila dvojica vodećih fotografa u svijetu mode', rekla je Elisabetta.