stil sasse de osme

Elegantna i kao stvorena za prikrivanje trbuščića: Ljepšu haljinu od ove teško je naći

05.01.2024 u 12:10

Bionic
Reading

Jedna od najbolje odjevenih europskih princeza, podrijetlom iz Perua redovito oduševljava svojim modnim izborima. Njezin Instagram profil predstavlja vrijedan izvor modne inspiracije, a Sassa de Osma sada je otkrila i pravi biser – prekrasnu i laskavu haljinu koji teško što može zasjeniti

Sassa de Osma posljednjih se godina pozicionirala kao jedna od najsjajnijih modnih inspiracija. Njezin besprijekoran i bezvremenski stil učinio ju je modnom ikonom, a tajna njezinih vječno dobrih i besprijekornih stajlinga krije se u kombinaciji jednostavnih, ali laskavih odjevnih predmeta.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Također, ova 'milenijska' princeza, kako je mnogi nazivaju, jedna od onih osoba koja s urođenom elegancijom zna pokazati sve što odjene. U svakom slučaju, njezin Instagram profil postao je nepresušan izvor inspiracija za jednostavne, ali spektakularne outfite. Naime, Sassi za rukom polazi baš svaki look pretvoriti u sofisticirani, a ta je vještina nije iznevjerila ni sada, u drugom stanju, dok iščekuje rođenje svog trećeg djeteta.

Sassa de Osma i njezina prekrasna haljina

U svojoj najnovijoj Instagram objavi supruga Christiana de Hannovera podijelila je nekoliko fotografija snimljenih na ulicama Madrida na kojima pozira u prekrasnoj haljini u koju je tako lako zaljubiti se na prvi pogled.

Inače, riječ je o dizajnu brenda Dahlia, točnije modelu 'Audrey'. Dugačka baršunasta haljina, bez rukava dolazi s četvrtastim izrezom poput korzeta, a ovaj odjevni predmet također ima prekrasan cvjetni print na kojem prevladavaju plava pozadina i bordo cvijeće.

  • +11
Trendi zimske haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ženstvena i elegantna haljina može se pohvaliti krojem koji doista pristaje svakoj silueti, a savršeno prikriva trbuščić. Lijepa Sassa kombinirala ju je s midaksi balonerom i crnim kožnim čizmama na četvrtastog vrha, modelom koji se ove sezone snažno vratio na modnu scenu te crnu, reljefastu torbicu. I još jednom Sassa je dala vrijednu lekciju o stilu i eleganciji s jednostavnošću kao najistaknutijim elementom.