sassa de osma

Najbolje odjevena princeza ima stajling za pet i još bolje tenisice

27.12.2023 u 18:00

Bionic
Reading

Odijevati se sa stilom, ali i udobno u trudnoći i to zimi je itekako moguće. A pokazuje to i jedna od najljepših princeza Sassa de Osma čiji stil i modne kombinacije imaju vojsku obožavatelja

U krugu poznanika i prijatelja zvana Sassa, aristokratkinja Alessandra de Osma slovi za jednu od najbolje odjevnih europskih princeza. Lijepa Peruanka koja je udajom za princa Christiana od Hannovera stekla plemićku titulu, za mnoge je zaljubljenice u modu vječna inspiracija. Njezine modne kombinacije vrijedne su stilske lekcije. A uvijek divna i besprijekorna, Sassa redom bira komade koji imaju savršen omjer trenda i klasike, tako da su nosivi sezonama.

Pred Sassom je sada novom, izazovno životno razdoblje. Naime, aristokratkinja je trudna sa svojim trećim djetetom, a svojim svakodnevnim stajlinzima pokazuje da savršeno zna kako izgledati otmjeno bez gubitka udobnosti - ključnog cilja pri odijevanju tijekom trudnoće - s maksimalnom elegancijom, sofisticiranošću i, iznad svega, pozornošću na najnovije sezonske trendove.

Tako je na svom Instagram profilu, inače neiscrpnom izvoru modne inspiracije pokazala stajling vrijedan pažnje i ponovno na vrlo sofisticiran način trendi i klasične komade spojila u chic look. Sassa se ponovno odlučila za eleganciju jednostavnosti s potpuno crnom kombinacijom kožnog balonera s remenom u struku, crnih traperica i udobnih šarenih tenisica koje su 'outfitu' dale onaj štih.

Upravo su se tenisice posebno izdvojile i ovoj većinski monokromatskoj kombinaciji, a riječ je o dizajnu španjolske brenda Hoff, točnije, modelu 'Bangkok', kao stvorenim za casual izlaske kada je udobnost na prvom mjestu, ali se pri tome ne želimo odreći i elegancije.

  • +8
Kožne tenisice za zimu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo