sassa de osma

Hlače ovog uzorka nisu za svakoga, ali kad ih princeza nosi, obične traperice padaju u drugi plan

12.12.2023 u 15:02

Bionic
Reading

Jedna od najbolje odjevenih europskih princeza, podrijetlom iz Perua, ima stila napretek. Njezine modne kombinacije s razlogom se pomno prate, a sada je na Instagramu otkrila baršunaste hlače koje su na dobrom putu postati jednim od traženijih modela ove sezone

Sudeći prema najnovijoj objavi na Instagramu, Sassa de Osma na jako je dobrom putu uvjeriti obožavateljice mode da postoje solidne alternative crnim hlačama i klasičnim trapericama za odijevanje sa stilom tijekom hladnih mjeseci.

Na najnovijoj fotografiji na Instagramu supruga Christiana de Hannovera pojavljuje se u laskavom jesenskom looku koji savršeno definira njezin prepoznatljiv i inspirativan stil, odgovoran za njezin uspjeh kao modne inspiracije. Dojmljive baršunaste hlače s printom cvijeća i ptica s potpisom španjolskog dizajna vrlo brzo će nas navesti da zaboravimo na najklasičnije siluete.

Peruanska aristokratkinja, koja je trenutno trudna s trećim djetetom, uspješno je kombinirala strukirani sako od baršuna u ponoćnoplavoj boji s odgovarajućim prekrivenim gumbima te s dugim hlačama od iste tkanine sa širokim nogavicama i visokim strukom, modelom koji je ove sezone vrlo popularan i omogućuje prilagodbu bilo kojoj silueti.

Lijepa Sassa stajling je upotpunila tamnoljubičastom torbicom, koja se dobro složila s upečatljivim printom na hlačama te četvrtastim čizmama, modelom koji baš nikada ne izlazi iz mode.

Udobne i funkcionalne hlače, koje su savršene za svaku siluetu, dio su nove kolekcije španjolskog brenda Dahlia, koji su 2022. godine osnovale Casilda de Nicolas i Victoria Matossian. Ovaj brend sa španjolskim pečatom predstavlja novi dodatak z ormaru Peruanke koja se, otkako se s obitelji nastanila u Madridu, pozicionirala kao jedna od najboljih ambasadorica španjolskog stila, redovito birajući kako velike i popularne, tako i otkrivajući manje poznate brendove.

  • +8
Krojene hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Tportal is also on WhatsApp

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'