MORAN ATIAS

Egzotična ljepotica zamamnih oblina

01.09.2009 u 13:04

Bionic
Reading

Atraktivna Izraelka slavu je stekla u Italiji gdje itekako cijene cure s oblinama koje se ne srame pokazati svoje adute. Moran zbilja malo koga može ostaviti ravnodušnim jer cura ima sve, duge vitke noge, savršenu guzu i grudi od kojih zastaje dah

Seksi Moran hvali se da tečno govori pet jezika i da iza sebe ima nekoliko dojmljivijih filmskih loga, no ono po čemu ostaje u sjećanju je ipak egzotična ljepota koje je krasi i tijelo stvoreno za grijeh. Tamnokosa Moran raskošnim je proporcijama osvojila Talijane i ambiciozno uplovila u filmske vode.

U intervju za časopis Maxim otkrila je da joj nije bilo lako izaći na kraj s agresivnim upucavanjem brbljavih Talijana. 'Kad sam tek došla u Italiju, bilo mi je čudno kad bi se vozači autobusa zaustavili čim bi me ugledali kao lutam ulicama s planom grada u rukama. Pokušavali bi mi pomoći iako bi imali pune autobuse putnika. Zato mi je puno teže razumjeti Amerikance koji će, ako treba, čekati i deseti izlazak da te poljube', kaže Moran.

Priznaje i da joj se jako sviđaju američki dečki, ali bi za nju idealan muškarac bio kombinacija Talijana i Amerikanca. 'Šarm i karizma su ono što je najvažnije na muškarcu, a toga nema bez inteligencije. Voljela bih hodati s Einsteinom ili Freudom', otkriva ljepotica koja se, sudeći prema dosadašnjim vezama koje uključuju plejboja Flavija Briatorea, nogometaše Christiana Vierija i Adriana Mutua, ipak prvenstveno pali na poznate frajere.