COOL NAUŠNICE

Efektan i jeftin: Ovo je modni detalj s kojim će svi biti opsjednuti u nadolazećoj godini

27.12.2018 u 13:13

Bionic
Reading

Ne možete bez modnih detalja i uvijek ste u potrazi za nekim upečatljivim komadom? Nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za veliki nadolazeći trend, naušnice s uzorkom kornjačevine

Modni detalji važan su dio svakog stajlinga te od najdosadnijeg stajlinga mogu napraviti look za pamćenje.

Prave zaljubljenice u modu jako dobro znaju kolika je moć accessoriesa, a ako ste i vi velika ljubiteljica modnih detalja, osobito naušnica, razveselit će vas vijest kako će jedan od najvećih modnih trendova u godini koja je pred nama biti ženstvene naušnice s damskim uzorkom kornjačevine, tzv. tortoise.

Ovaj efektan uzorak toplih smeđih tonova odlično će se ukopiti u svaki stil, a iako smo ga dosad najčešće viđali na okvirima dioptrijskih ili sunčanih naočala, sad se preselio i na modne detalje poput naušnica, ručki na torbicama, špangica, gumba...

Upravo će naušnice s ovim uzorkom biti novi globalni modni trend, a da se nešto 'kuha' po tom pitanju pokazuje i Pinterest gdje je potraga za ovim klasičnim uzorkom koji su obožavale modne ikone Grace Kelly i Audrey Hepburn, u prošloj godini porasla za nevjerojatnih 679 posto!

Slavne fashionistice poput glumice Vanesse Hudgens i modne blogerice Aimee Song već su se opskrbile svojim primjercima tortoise naušnicama, a sjajna je stvar kako su ovakvi detalji dostupni i po vrlo pristupačnim cijenama u mnogim high street trgovinama ili putem online prodaje.

Ako niste sigurni kako kombinirati ovaj dominantni uzorak, nećete pogriješiti ukoliko minimalističku all black kombinaciju podignete s upečatljivim naušnicama s uzorkom kornjačevine, a najhrabrije ga mogu nositi i s animal printom u smeđim tonovima.

Naušnice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo