VRHUNSKI MINIMALIZAM

Blagdanski stajling Melanije Trump ponovno je sve ostavio bez daha

27.12.2018 u 11:02

Bionic
Reading

Američka prva dama Melania Trump koja se nekad i sama bavila manekenstvom, jako dobro zna što joj pristaje, pa uvijek izgleda kao da je upravo sišla s modne piste

Predsjednik SAD-a Donald Trump i njegova lijepa supruga su na Badnjak primali pozive malih Amerikanaca, a za tu se prigodu atraktivna Slovenka pomno dotjerala.

Zgodna 48-godišnjakinja ljubiteljica je modne klasike pa se ponovno držala svojih provjerenih outfita zablistavši u još jednom blagdanskom looku za peticu.

  • +8
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U crnoj pripijenoj haljini koja je naglasila njezinu vitku figuru, Melania je bila pojam elegancije, a ovaj je minimalistički look začinila svoji zaštitnim znakom: tamnocrvenim stiletticama.

  • +8
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nedavno 'podebljani' plavi pramenovi lijepo su osvježili lice prve dame Amerike koja nije skidala osmijeh dok je primala pozive malenih Amerikanaca budući da su joj takve dužnosti koje uključuju druženje djecu, najdraže.

Inače, Bijela kuća već desetljećima prima pozive od djece koja se pitaju gdje se u tom trenutku nalazi Djed Božićnjak.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Američki su se mediji obrušili na predsjednikov telefonski razgovor s jednom djevojčicom kojoj je skoro pa uništio božićnu čaroliju.

Predsjednik Trump je sedmogodišnju Collman Lloyd zapitao kako to da još uvijek vjeruje u Djeda Božićnjaka.

'Vjeruješ li i dalje u Djeda Božićnjaka? Jer je u sedmoj godini to malo na granici, jel'da?', dodao je potom Trump, nasmijavši se na svoje pitanje.

Trumpov komentar izazvao je kaos na društvenim mrežama.

Ipak, Collman iz Lexingtona u Južnoj Karolini rekla je novinarima da i dalje vjeruje u djedicu duge bijele brade.

Njezina braća i sestre ostavili su mu dva keksa i šalicu mlijeka i ujutro vidjeli da slatkiša više nema, a ispod bora našli poklone, ispričala je sedmogodišnjakinja.