ŠIRI OBITELJ

Edo Maajka najavio skoro vjenčanje u Zagrebu

02.01.2011 u 16:42

Bionic
Reading

U intervjuu za Dnevni Avaz Edo Maajka otvoreno je govorio o karijeri i privatnom životu te najavio da se uskoro ženi i planira proširiti obitelj

Novu godinu Edo je dočekao u Izraelu sa svojom djevojkom Lilah i njenom kćeri iz prvog braka. Reper priznaje da se dosta promijenio otkad su skupa, jer kad se zaljubi, čovjek mijenja sve što je potrebno, pogotovo neke mentalitetske ego-gluposti koje su prirođene muškarcima naših geografskih širina i dužina. Osjeća se dosta zreliji, sretniji i zadovoljniji.

'To mora da je ljubav', zaključio je Edo i objavio da s Lilah planira uskoro vjenčanje u Zagrebu. Usporedo s planiranjem vjenčanja radi i na proširivanju obitelji te u šali govori: 'Počeo sam saditi pa ćemo vidjeti...'

Osvrnuo se Edo i na život u Izrelu, ustvrdivši da su Izraelci mentalitetom dosta slični Bosancima, samo manje piju i manje kukaju. Odlično mu je tamo, kaže, jer ga nitko ne zna. Nema Ede Maajke, ljudi ga vole jer je Edin Osmić, a ne Edo Maajka. O stanu još ne razmišlja zbog financijske situacije, ali da može, kupio bi ga ipak u Zagrebu, a ne u Tel Avivu, jer se na Zagreb navikao.

Osim širenja obitelji, priprema Edo i novi album koji će biti ulični mikstejp domaće glazbe sedamdesetih godina. Ponovo će raditi album s bendom, zanimljivih tema i standardnog fanki gruva s naglašenim bras-dionicama. Kaže da će to biti lijep podsjetnik na jednu generaciju koja je ostavila veliki trag na svima nama.

Za kraj su mu novinari Dnevnog Avaza citirali Džonija Štulića i pitali ga za komentar.

Edo Maajka na nekoliko mjesta pjevuši, što je u rep muzici ravno revoluciji, utoliko je zdrav i napredan, nije lako Drinu ispravljati.

'Džoni je čuo za mene i to je dosta', zaključio je Edo.