Modna inspiracija

Dvije poznate dame prošetale zagrebačkom špicom, svi su se okretali za njima

11.01.2020 u 19:09

Bionic
Reading

Šetnja po centru Zagreba prava je modna inspiracija za zimske outfite, a nerijetko viđamo i poznata lica u zanimljivim modnim kombinacijama. U vladavini teddy kaputa i puf jakni, dvije dame odlučile su se za klasične modele koji su svake zime jedan od modnih favorita

Jedna od najbolje odjevenih Zagrepčanki na glavnoj gradskoj šetnici nikada ne razočara svojim stajlingom. Glumica Mila Elegović u rukavu uvijek ima dobitnu modnu kombinaciju, pa je i sada u zimskom izdanju zapela za oko brojnim prolaznicima.

Kaputi od umjetnog ili pravog krzna svake hladne sezone su hit, a na špici se mogu vidjeti brojne Hrvatice u njima -jednobojnim ili onim modelima koji spajaju nekoliko tonova. Kombiniraju se uz suknje ili haljine, ali i uz trenutno popularne kožne hlače ili traperice. Mila u svom ormaru ima u svom ormaru ima model u konjak boji uz kojeg je nosila hlače od umjetne kože poznatog street brenda u crnoj boji. Poput kakve šik Ruskinje, svoj outfit je upotpunila krznenom šubarom, modnim dodatkom koji se sve rijeđe nosi, a sa sobom nosi dašak glamura prošlih vremena.

Centrom Zagreba prošetala je i umirovljena televizijska legenda, nekadašnju glavnu urednicu Zabavnog programa HTV-a. Kako od kaputa svih modela, boja i tekstura često ne dolaze do izražaja, zimske jakne itekako su dobra opcija za hladne dane, a to dobro zna Ksenija Urličić. Crnu proštepanu jaknu do koljena odlično je uklopila u svoj stylish kombinaciju sa svijetlo smeđim hlačama i udobnim cool tenisicama od brušene kože.