TRENUCI SREĆE

Ponosu nema kraja: Veliki dan za slavlje u obitelji Ksenije Urličić

18.10.2018 u 10:57

Bionic
Reading

Umirovljenu televizijsku legendu, nekadašnju glavnu urednicu Zabavnog programa HTV-a koju su nazivali 'Čelična lady' HTV-a nemamo priliku često vidjeti u javnosti osim kad je riječ o obljetnicama HRT-a ili sličnim događajima. Ksenija Urlčić u srijedu navečer imala je veliki razlog za slavlje jer je jedno od njezinih šestero unučaci imao svoj manekenski debi na Zlatnoj igli

Nema mnogo baka s kojima unuci rado izlaze. A Kseniji Urličić na gotovo svim događanjima društvo radi jedan od njezinih unuka. Na Zlatnoj igli, najdugovječnijoj modnoj priredbi u Hrvatskoj, reviji novih kreacija zagrebačkih obrtnika, održanoj u srijedu navečer u Studiju Anton Marti na HRT-u pojavila se u društvu 23-godišnje unuke Klare, studentice 4. godine veterine. Ponosna baka i unuka s velikim uzbuđenjem i radošću iščekivale su pojavljivanje na pisti 18-godišnjeg Vala, Klarinog brata koji je sinoć imao svoj manekenski debi.

Klara i Val su djeca Ksenijine kćeri Nede koja je udana za skkladatelja i dugogodišnjeg urednika na HRT-u Željena Klašterku. Nekadašnja 'Čelična lady' ima šestero unučadi.

'Sa svima oduvijek imam dobar, otvoreni odnos. Ako bi mi kao djeca nešto i povjerili, ja sam to diskretno podijelila s njihovim majkama. Više je bilo tajni između mene i mojih kćeri nego između mene i unuka. Zbog njihova dobra i pozitivnog ishoda, uvijek bih tajnu podijelila s roditeljima, ali unuci to nisu nikad doznali. Vrlo diskretno smo to radili da ih ne bismo razočarali', otkrila je ranije Ksenija Urličić.

Tijekom njihova odrastanja radila je punom parom i malo je vremena ostajalo za uživanje s unucima. Nedostatak vremena koje im je željela posvetiti, kompenzirala je, izjavila je, ispunjavanjem njihovih želja, darovima, a kasnije i materijalnom podrškom.

  • +4
Poznati na 83. Zlatnoj igli Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL