BRZA NA ZATVARAČU

Dva stylinga Severine u istoj večeri

27.03.2015 u 13:23

Bionic
Reading

Najveća zvijezda na prvoj večeri revija Cro A Portera sigurno je bila Severina, a styling s upečatljivim dokoljenkama brzo je zamijenila kombinezonom jer je istu večer bila na još jednom događanju

Budući da je Matija Vuica bila jedna od dizajnerica koja je pokazala novu kolekciju na Cro A Porteru u Jadran filmu, logično je da se Severina pojavila u njenoj haljini, jer su više puta surađivale i kraljica estrade rado nosi njene ženstvene kreacije.

Severina je tako pozirala u crnoj čipkanoj haljini, ali više je pažnje privukla dokoljenkamas izvezenim ružama Dolce i Gabbana koje je nosila uz cipele Charlotte Olympia. Trendi torbica također je bila s potpisom, i to dizajnera Marca Jacobsa

Pjevačica je u jednoj večeri imala dva događanja koja je željela posjetiti, ali nije dozvolila da je kasnije na partyju časopisa Cosmo fotografi uslikaju u istoj kombinaciji. Stoga je pronašla malo vremena i usput se presvukla pa je na party došla u kombinezonu Paul & Joe. Seve zna da su kombinezoni opet veliki hit, a njezin, s apstraktnim printom i sivo-plavim nijansama bio je pun pogodak. Dodate li tome svečanu Escadinu torbicu, to je doista kombinacija kakvu bismo i sami rado ponekad nosili.

Iako je u vrlo kratkom roku potpuno promijenila garderobu, zadržala je frizuru s visoko složenom punđom i skupocjenim cipelama nalik na glumice iz serije 'Momci s Madisona', što samo pokazuje koliko je unaprijed planirala budući da su odlično pristajale i haljini i kombinezonu.