nečujno i jednostavno

Dva načina do čistoga doma bez čišćenja! Ovaj kućanski pomagač i pere i čisti umjesto vas

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Sada već daleko poznati Roomba robotski usisavači, vrhunska su i moderna kućanska pomagala visokokvalitetnog američkog brenda iRobot. No nešto čega možda nismo svjesni je da nam iRobot uz svoja vrhunska rješenja za usisavanje podova raznih površina, u svom asortimanu proizvoda također nudi i robotske perače i čistače. Tako je, prema iRobot-u pranje i čišćenje podova više ne pripada ljudskoj vrsti

iRobot tvrdi da sa samo dva jednostavna klika kompletno možemo počistiti cijeli dom. Jedan klik za slanje naredbe robotskom usisavaču, i to čak putem aplikacije izvan doma da bi usisao kuću/stan ili apartman dok mi primjerice ispijamo našu subotnju kavicu na suncu, a drugi 'klik' bi bio na robotski perač da u konačnici cijela kuća zablista. Divno, zar ne?

No ovo nije novost, iRobot je svjetskom tržištu odavno prezentirao svoje robotske perače i čistače podova a dok je na hrvatskom tržištu neko duže vrijeme dostupna Braava 390t i Braava Jet.

Ali što rade robotski perači i čistači i koje su im osnovne funkcije?

Prisjetimo se samo koliko se često dogodi da se nešto prolije a da toga nismo ni svjesni pa po kući odjednom viđamo fleke po podovima i promislimo ¨Joj, zar opet moram puniti tu kantu s vodom i prati taj pod iz dana u dan. iRobot tvrdi da to ne trebamo.

Braava 390t je robotski perač i čistač podova koji ima suhu ili vlažnu krpu za pranje ili brisanje svih tvrdih površina. Braava 390t se na takav način svakodnevno bori s prašinom i tvrdokornom prljavštinom na podovima naših domova. Pravi mali super junak. Jedino što nam preostaje je Braavi 390t osigurati posebno mjesto u domu kako bi uvijek bila spremna priskočiti u pomoć.

Jednostavna za koristiti, a ovo su neke od osnovnih karakteristika:

Dva načina čišćenja

Braava 390t omogućuje dva načina čišćenja: suho i mokro čišćenje. Kod suhog načina Braava uklanja prašinu, dlake životinja, mrvice, kosu sa svih vrsta podnih površina; ne može obaviti čišćenje tvrdokornih mrlja koje su se prilijepe za podove. Nečistoća se nakuplja na krpi od mikrovlakana koju nakon čišćenja možete samo istresti ili oprati. U mokrom načinu čišćenja Braava uz pomoć posebnih kretnji (gore, dolje, lijevo, desno) i vlažne krpe sakuplja prljavštinu i polira podove.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nečujno čišćenje

Braava je tijekom svog rada iznimno tiha. Bez teškoće može čistiti i noću ili u zoru i zasigurno neće probuditi niti jednog ukućana. Braava nije usisavač i zato može imati ugrađen motor s tihim radom, ali unatoč tomu temeljito sakuplja prašinu, dlake, mrvice i kosu.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Učinkovite krpe od mikrovlakana

iRobot Braavu možete koristiti za suho i/ili mokro čišćenje. Možete koristiti posebne krpe od mikrovlakana ili krpe za jednokratnu upotrebu. Bijela krpa sakuplja prašinu, kosu, životinjsku dlaku i koristi se za suho čišćenje. Plava krpa je namijenjena mokrom čišćenju. Krpe se jednostavno umetnu u glavu za čišćenje koja je magnetom pričvršćena za robota, a nakon završenog čišćenja jednostavno se skinu i operu u perilici za rublje.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Cool NorthStar navigacija

Tehnologija je razvijena u suradnji s američkom svemirskom agencijom NASA i djeluje kao kućni GPS. NorthStar navigacijska kocka Braavi šalje signal kojim utvrđuje njezin trenutni položaj u prostoru. Zahvaljujući njemu Braava zna što je već očistila i koja mjesta je još potrebno očistiti. Kada Braava završi s čišćenjem vraća se na mjesto gdje je započela s čišćenjem i isključuje se.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Glavne prednosti Braave 390t su:

 • Vrlo tihi rad
 • Vlažno brisanje do 32m2
 • Suho metenje 92m2
 • Učinkovita krpa od mikrovlakana
 • Jednostavno upravljanje
 • Za sve vrste čvrstih podova
 • NorthStar navigacija
 • Sustav Pro-Clean: s rezervoarom za vodu za čišćenje
 • Dva načina čišćenja: suho i mokro
 • Čišćenje uza zid i ispod namještaja
 • Funkcija Pauza/Uključivanje
 • Turbo punjač za brzo punjenje
 • Funcionira i s jednokratnim i s perivim navlakama

Želite li i vi uštediti svoje vrijeme i uložiti u nekoga tko će posao čišćenja obaviti za vas sada je pravo vrijeme za to. Braava 390t potražite po akcijskoj cijeni od 1.999kn i uštedite 300kn. Braavu 390t potražite kod naših ovlaštenih prodavatelja ili na našem web shopu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!