DAME SU ODABRALE

Dva modela traperica kojih se poznate Hrvatice ne mogu odreći

15.02.2018 u 06:39

Bionic
Reading

Ono što su nekad davno bile suknje danas su to definitivno traperice. Omiljeni komad u ormarima žena diljem svijeta tijekom godina je promijenio mnoge oblike, a današnja moda nikad nije bila darežljivija kada su u pitanju modeli traperica. Ipak, dva su isplivala na površinu kao uvjerljivi pobjednici, s čime se slažu i naše poznate Hrvatice

Tko još ne voli traperice? Od ovog retoričkog pitanja važnije je samo ono kakve traperice volimo? Posljednjih sezona veliki bum izazvale su mom traperice. Po uzoru na modu 90-ih, retro traperice visokog struka i savršene širine, ne preširoke i ne preuske, postale su ultimativni modni hit koji su vrlo brzo zavoljele trendseterice diljem svijeta.

'Sad se uglavnom nose baggy traperice visokog struka i to mi je drago jer su udobne. No volim nositi i uske traperice visokog struka u kombinaciji s nekom običnom majicom - to mi je pun pogodak i u tome se najbolje osjećam', rekla je Franka Batelić, veliki fan kul mom traperica.

• full time hairdresser, part time wizard, friend for a decade 🖤 •

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Iako ju rijetko viđamo u trapericama, a češće u ženstvenim haljinama i romantičnim suknjama, i u ormaru Judite Franković može se pronaći pokoji par. Lijepa glumica također je ljubiteljica retro modela koje rado nosi u privatnim prilikama.

'Volim traperice visokog struka. To se danas može svugdje nabaviti i općenito mislim da su traperice seksi odjevni komad koji se može super kombinirati', rekla je Judita Franković.

Mame bi konačno bile zadovoljne našim izborom odjeće jer mom traperice, osim što vizualno izdužuju liniju i noge, griju bubrege. No mom jeans ima jakog protivnika koji godinama neumorno vlada gradskim ulicama, a to su skinny traperice. Ultrauski model traperica jednako obožavaju i mršavice i djevojke s oblinama, upravo zato što tijelu daju zavodljivu siluetu.

  • +30
Najljepši izbor 'skinny' i 'mom' traperica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

'Najviše volim traperice koje mi dobro stoje', kroz smijeh je odgovorila glumica Kristina Krepela. 'Preferiram uske, klasičnije modele traperica, pogotovo zimi, jer ih tada kombiniram s čizmama. Volim da mi se traperice stisnu uz tijelo i griju me. Ne volim baš one koje vise jer mi nisu ženstvene i smatram da žena treba naglasiti svoje obline', tvrdi glumica.

Traperica nikad dosta, pogotovo onih skinny , s čime se složila i Jelena Rozga te za tportal otkriva kako su joj one omiljene.

'Da se mene pita, uopće se ne bih skidala iz traperica i nikad ih nemam dovoljno - uvijek mi fale baš te jedne. Baš sam jučer bila u šopingu i tražila sam nove 'rebe', kako ih mi u Splitu zovemo, i uglavnom biram skinny traperice. Nekad se nosio niski struk, a sad volim da su traperice ipak malo višeg struka', rekla je pjevačica.