MUKOTRPNI RAD

Duško Ćurlić otkrio tajnu svoje novostečene vitkosti

06.04.2012 u 12:34

Bionic
Reading

Zgodni i simpatični voditelj otkrio je tajnu svoje vitkosti na kojoj mukotrpno radi već godinu dana

Duško Ćurlić radi u starom tandemu sasvim novu stvar. Novi show 'Do posljednjeg zbora' i njemu je donio dašak svježine.

'Vesele me potpuno ovi zborovi. Nadam se da će to publika prepoznati. Sad smo tek krenuli u to. Još uvijek nisu emisije koje idu uživo. Bit će četiri finalne emisije koje će nositi potpuno drugu energiju. Veseli me to što su to ljudi amateri koji su dobili udarni termin hrvatske televizije pokazati ono čime se bave. Donijeli su toliko jednu divnu energiju i toliku pozitivu koju dugo nisam vidio. Ako sto djece nagovorimo da se bave pjevanjem, to je veliki uspjeh', rekao nam je Duško Ćurlić koji se prisjetio svojih dana u zborovima.

'Pjevao sam u zboru, ali u zadnjem redu. I to obično kad ih ne bi troje došlo, onda bi moj divni profesor Zubačić rekao da stanem iza, jer su nam tri mjesta prazna, pa da popunim to. No onda sam se počeo baviti sportom i otada sam jako zgodan', kazao nam je Duško koji je oduševljen što uvijek iznova radi u tandemu sa sjajnom Barbarom Kolar.

'Baš nedavno smo predali zahtjev za razvod braka, no odvjetnici nas uvjeravaju da bi podjela cijele imovine trajala predugo. Onda smo Barbara i ja odlučili čisto iz materijalnih razloga i dalje ostati u braku. Ma Barbara je divna žena, vrhunska profesionalka, podnosi sve moje ludosti i loša raspoloženja. Ona ih srećom nikad nema', dodao je Duško koji je oduševljen komplimentom koji je zaradio na našem portalu.

'Bio sam drugi najpoželjniji muškarac televizije. To se stalno zanemaruje. Pišu o Kurbaši i Tariku, halo, pa ja sam ih stavio iza sebe. Prvi je bio Aco Stanković, a drugi sam bio ja. Svi pišu zgodni Kurbaša, a gdje sam tu ja…', rekao je Duško Ćurlić koji je nam je odao tajnu svoje vitkosti te svima objasnio da ga mogu vidjeti u novom izdanju.

'Vježbam redovito kod svog prijatelja Branimira Vajde. Već godinu dana. I evo, sad se to konačno vidi. Nešto bih rekao dragim gledateljima koji kad me sretnu u gradu uvijek kažu da nisam tako debeo uživo. Znači, postoji na televiziji način da prebacite sliku na drugi format. To učinite i vidjet ćete kako sam zgodan u drugom formatu. E, onda će vam biti jasno zašto sam iza Ace Stankovića, a prije Tarika i Kurbaše', smijao se Duško.