POPUT SLAVNIH TRENDSETERICA

Đurđa Tedeschi u laskavoj haljini zablistala na dubrovačkom Stradunu

23.07.2020 u 16:45

Bionic
Reading

Umirovljena sutkinja općinskog suda u Zagrebu i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Đurđa Tedeschi, ljetni odmor provodi u Dubrovniku, a nakon što je svojim izdanjem privukla pozornost na premijeri predstave 'Mara i Kata', svoj neupitan osjećaj za stil ovoga je puta prezentirala na Stradunu

Majka Emila Tedeschija prava je modna ikona te često nosi što se drugi ne bi usudili. Njezina garderoba prepuna je komada s potpisom poznatih dizajnera, a velika je ljubiteljica i efektnih modnih detalja poput šešira, remena, marama, torbi...

Gospođu Tedeschi nikada nećete vidjeti u trenirci, bez frizure i šminke. Besprijekorno je dotjerana u svakom trenutku, bilo da je gošća na nekom društvenom događanju ili ispija kavu u centru grada, a na dubrovačkom Stradunu ponovno je uspjela potvrditi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

  • +3
Đurđa Tedechi Izvor: Profimedia / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Iako poput bliske prijateljice Josipe Lisac godinama preferira nošenje odjevnih komada u avangardnom duhu, koji pritom odolijevaju nametnutim trendovima, novim izdanjem ova bivša sutkinja dokazala je da na njih nije imuna u potpunosti.

Dubrovačkim Stradunom tako je prošetala u zanimljivom modelu haljine koja se, osim asimetričnim krojem, isticama nabranom tkaninom zahvaljujući detalju čvora i crnim grafičkim printom pri dnu kreacije.

Odjevni komadi s detaljem nabrane tkanine predstavljaju veliki ljetni trend koji je obilježio aktualne kolekcije renomiranih dizajnerskih imena, kao i detalj svilene marame koju je bivša sutkinja u maniri poznatih trendseterica istaknula na glavi, uz par efektnih naušnica i predimenzionirane sunčane naočale.

Besprijekorno dnevno izdanje Tedeschi je upotpunila velikom bijelom torbom, dok se po pitanju obuće odlučila za bijeli model elegantnih japanki.