AVANGARDNA DIVA

Đurđa Tedeschi neprikosnovena je kraljica stila

21.10.2016 u 13:52

  • +8

Uzvanici na dodjeli nagrada magazina Elle

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić

Bionic
Reading

Majka vlasnika uspješne Atlantic grupe, Đurđa Tedeschi, već je naviknula javnost na svoje avangardne outfite, a nije podbacila ni na dodjeli nagrada magazina Elle u Laubi

U svojem osebujnom stilu umirovljena sutkinja stigla je na crveni tepih u Laubu i ostavila snažan dojam avangardnim stajlingom. Šeširi su njezin zaštitni znak pa niti ova glamurozna večer nije mogla proći bez jednog komada s upečatljivo velikim obodom.

Nadalje, vjerna svome stilu, Đurđa Tedeschi bila je u tamnim nijansama od glave do pete. Slojevitu čipku uz šešir i omiljene cipele upotpunila je sakoom pomaknutog kroja, ali i tajicama s rupama.

Kako stajling najčešće upotpunjuje rukavicama i velikim komadima nakita, ovaj put dopustila je da ih dostojno zamijeni neobična torba. Ukrašena perjem i umjetnim cvijećem, torba je bila zaseban dio njezinog modnog izričaja, a on je uvijek u prvom planu gdje god da se pojavila.

Čini se da bivša supruga hrvatskog poduzetnika Svetozara Emila Tedeschija modno jednostavno ne zna pogriješiti, jer čak i kada se malo odmakne od tamnih kombinacija pa gradom prošeće u trapericama ili na Stradunu plijeni pažnju u haljiniCeline oslikanoj mačkama, uvijek ima detalje koji naglašavaju njezin nekonvencionalni stil odijevanja.

Uostalom, stil majke uspješnog Emila Tedeschija nije prošao nezapažen ni modnim znalcima u Parizu prošle godine, kada je u svome stilu stigla na tadašnji Tjedan mode pa završila u Vogueu