WOW EFEKT POSTIGNUT

Dugonoge ljepotice: Lejla Filipović i Monika Kravić zabljesnule u ultrakratkim haljinama

21.11.2018 u 09:56

Bionic
Reading

Za svoju šestu samostalnu reviju hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović odabrala je Kockicu kao savršenu lokaciju da predstavi najnovije modele, a prezentaciju nove kolekcije za sezonu proljeće-ljeto očekivano nisu željele propustiti brojne poznate Hrvatice

Na spektakularnu reviju održanu u zagrebačkoj Kockici poznate Hrvatice mahom su stizale u kreacijama s potpisom Lei Lou, a posebnu pažnju svojim odabirima izazvale su bivša misica Lejla Filipović i nekadašnja TV voditeljica Monika Kravić.

Obje dame na reviji su se pojavile u seksepilnim verzijama male crne haljine, kojima su istaknule zavidnu liniju s vitkim nogama u prvom planu.

MODNI SPEKTAKL

Za ovu se reviju tražilo mjesto više: Poznata lica požurila vidjeti što je pripremila Aleksandra Dojčinović

Pogledaj galeriju

I dok se Lejla odlučila za blještavi model na jedno rame s detaljem elastične trake oko struka, nekadašnja voditeljica Monika Kravić zablistala je u modelu presvučenim mrežastom tkaninom, zanimljivih proreza i detalja volana na rukavima.

Seksepilno izdanje Monika je zaokružila crnim čarapama u kombinaciji s crnim salonkama s detaljima od PVC-a, dok je Lejla odabrala salonke lakirana sjaja s vrtoglavo visokom potpeticom.