MODNA RECIKLAŽA

Dugonoga ljepotica ponovila isti stajling od glave do pete

04.11.2016 u 16:37

Bionic
Reading

Iako je se gotovo nikad ne može dvaput vidjeti u istim krpicama, dugonoga ljepotica Karlie Kloss viđena je u New Yorku u već provjerenoj kombinaciji

Poput španjolske kraljice Letizije ili britanske miljenice Kate Middleton, slavna Karlie Kloss također nije odoljela praksi modnog recikliranja.

Da je uistinu modno zagrizla za jedinstveno odijeloStelle McCartney, Karlie Kloss potvrdila je u obilasku njujorških ulica. U tom je odijelu prvi put viđena ranije ove godine na londonskom Tjednu mode, a i model raskošnih oblina Kate Upton pojavila se u njemu.

Naizgled obično crno odijelo zanimljivo je zahvaljujući izvezenim cvjetnim detaljima koji su glavni trend i ove sezone. Kao na humanitarnoj večeri u sklopu londonskog Tjedna mode, Karlie Kloss i ovaj put gotovo ga je identično stilizirala uz pomoć obične crne majice utaknute u visokostrukirane hlače, ovaj put zamijenivši cipele u špic balerinkama Tabithe Simmons u identičnoj formi.

Osim što se pojavila u istom odijelu s početka godine dokazala je njegovu svestranost uklopivši ga u svečano i svakodnevno izdanje. I u svečanom pojavljivanju naglasila ga je makeupom, crnim tušem i crvenim ružem, a ovaj se put odlučila za gotovo neprimjetnu šminku i crnu torbicu preko ramena prepoznatljivog dizajna Stelle McCartney.