KAIA GERBER

Dugo nismo vidjeli ovako lijepu haljinu ženstvenog uzorka

05.12.2023 u 12:00

  • +4

Kaia Gerber

Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Manekenska zvijezda Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford, svojom je ljepotom zadivila i na događanju pod nazivom Annual Academy Museum Gala u Los Angelesu, na kojem nije nedostajalo poznatih lica

Iako je u slobodno vrijeme najčešće viđamo u ležernim kombinacijama, Kaia i u večernjim prigodama ostavlja bez daha svojom ljepotom.

Da je točkasti uzorak uvijek dobra opcija te svakom stajlingu daju posebnu ženstvenu notu, potvrdila je i mlada manekenka.

Kaia, kojoj svi predviđaju da bi mogla nadmašiti i karijeru majke Cindy, izgledala je prelijepo u divnoj haljini (s potpisom poznate modne kuće Celine) bez naramenica te retro točkastog uzorka, čija je velika ljubiteljica i modna ikona Kate Middleton.

  • +46
Academy Museum Gala u Los Angelesu Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / PROFIMEDIA

Jednostavna frizura i prirodan make up zaokružili su ovo glamurozno izdanje lijepe brinete, čiji je dečko glumac Austin Butler, a zapažen je zbog uloge u hvaljenom filmu 'Elvis'.

Impresivnu večernju haljinu Kaia (22) je nadogradila i efektnim dijamantnim naušnicama (Tiffany) i velikim prstenom.

SVJETLUCAVO IZDANJE

Zna kako privući poglede: Demi Moore u chic haljini sve je bacila u drugi plan

Pogledaj galeriju

Osim nje, ovom su događanju nazočila mnoga poznata imena iz svijeta showbizza, poput Oprah Winfrey, Salme Hayek, Selene Gomez, Due Lipe, Kendall Jenner, Hailey Bieber, Billie Eilish...