IZGLEDA FANTASTIČNO

Sharon Stone ukrala je pozornost u glamuroznoj kreaciji koja nije za svakoga

04.12.2023 u 10:02

  • +3

Sharon Stone

Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Sharon Stone, proslavljena glumica koja je ove godine proslavila 65. rođendan, bila je zvijezda Međunarodnog filmskog festivala Crvenog mora održanog u Saudijskoj Arabiji

Plavokosa ljepotica koja i u sedmom desetljeću mami uzdahe svojom klasičnom ljepotom i senzacionalnom figurom, bila je bez sumnje najveća senzacija Red Sea International Film Festivala na kojem nije manjkalo dobro poznatih imena.

Sharon je za ovu prigodu prigodu odabrala neobičnu kreaciju koja definitivno nije za svaki ukus.

Riječ je o kreaciji voluminoznog dizajna upečatljive ružičaste nijanse koja je otkrila ramena i dekolte, a ispod koje je nosila crni šljokičasti grudnjak. Haljinu je dizajnirao Tony Ward, hvaljeni libanonsko-talijanski modni kreator, poznat po upečatljivim dizajnerskim rješenjima, pronalazeći inspiriraciju u suvremenoj arhitekturi.

  • +2
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stajling za pamćenje glumica je zaokružila chic torbom s perjem i zanimljivim ružičastim naušnicama.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Glamurozna frizura počešljana unatrag i odličan make up dobro su se uklopili u ovu modnu priču lijepe glumice čiji modni izbori nikad ne prolaze nezapaženo.

Osim Sharon, na ovom događanju pojavili su se mnogi poznati uzvanici poput Johnnyja Deppa, Willa Smitha, Alessandre Ambrosio, Eda Westwicka, Michelle Williams...