OSVAJA IZGLEDOM

Dugo ju nismo vidjeli: Fatalna Rebecca Romijn i dalje plijeni seksepilom

31.07.2019 u 12:06

Bionic
Reading

Duže izbivanje sa svečanih događanja, 46- godišnja američka glumica i bivša manekenka Rebecca Romijn ovih je dana nadoknadila pojavom na predstavljanju suprugova talk showa, pritom brojne iznenadivši svojim besprijekornim izgledom

Nakon uloge u filmu 'Fatalna žena' iz 2002. godine, kojim je osigurala svjetsku prepoznatljivost, američka glumica i manekenka nizozemskih korijena godinama je slovila seks simbol, a dobivenu titulu dodatno je osigurala ulogom Raven Darkholme/Mystique u filmskoj franšizi 'X-Men'.

U ulozi mutantice koja može mijenjati oblik, Rebeccu je u novijim filmskim nastavcima zamijenila oskarovka Jennifer Lawrence, a danas 46- godišnja glumica posljednjih se godina posvetila majčinstvu i građenju karijere na malim ekranima.

Povod njezinom rijetkom pojavljivanju na svečanim događanjima postala je njujorška promocija suprugova talk showa o kojoj je imao priliku diskutirati u emisiji poznatog voditelja Andyja Cohena.

  • +5
Rebecca Romijn Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao podrška suprugu, glumcu Jerryju O'Connellu, Rebecca Romijn na svečanoj premijeri plijenila je posebnu pažnju pojavom u modnom klasiku u znaku male crne haljine. Svoju manekensku figuru, ova slavna plavuša visoka 180 centimetara, istaknula je minijaturnim modelom sa sjajnim nitima, pritom posebno naglasivši noge u jednostavnim, crnim salonkama.

S glumcem Jerryjem O'Connellom, Rebecca Romijn pronašla je sreću nakon razvoda 2005. godine od glumca Johna Stamosa nakon sedam godina braka, a danas je majka 10- godišnjih blizanki Dolly i Charlie.