OSVAJA MLADOLIKIM IZGLEDOM

Dugo je nismo vidjeli: Za zvijezdu kultnog filma 'Vrtlog života' vrijeme kao da je stalo

29.08.2019 u 18:08

Bionic
Reading

Mena Suvari, 40- godišnja američka glumica koja je svjetsku prepoznatljivost osigurala ulogama u filmovima 'Američka pita' i 'Vrtlogu života', u svom rijetkom pojavljivanju na crvenom tepihu osigurala je posebnu pažnju javnosti

Svečana premijera novoga nastavka horora 'Ono' u Los Angelesu za 40- godišnju glumicu Menu Suvari predstavljala je priliku za rijetko pojavljivanje na crvenom tepihu.

Zgodna plavuša nije se puno promijenila od vremena kad je glumila neodoljive zavodnice za kojima se gubi glava, a osim mladolikog izgleda na crvenom tepihu slavna američka glumica istaknula je i svoj istančan ukus za modu.

Mena Suvari Izvor: Profimedia / Autor: Famous

U povodu svjetske promocije iščekivanog nastavka horora 'Ono' , zvijezda 'Američke pite' plijenila je pozornost u svečanoj haljini izražajne ljubičaste boje i s popularnim detaljem golih ramena.

Riječ je o kreaciji s potpisom ekološki osvještenog brenda Amur sa sjedištem u New Yorku, a spomenuta haljina predstavljena je u sklopu prošlosezonske modne kolekcije.

Raskošnu haljinu svilenkaste tkanine, proslavljena glumica odlučila je stilizirati efektnim parom zlatnih naušnica uz dodatak minijaturne torbice ukrašene srebrnim ljuskicama, a nemarna bob frizura i gotovo neprimjetan make-up uspjeli su dodatno istaknuti njezin mladolik izgled na svečanoj filmskoj premijeri.