uvijek oduševi

Dugo je nismo vidjeli: Sanja Putica pažnju plijeni u odličnoj haljini i vječnim natikačama

23.06.2023 u 11:47

Bionic
Reading

Praizvedba mjuzikla 'Put oko svijeta u 80 dana' Julesa Vernea na dubrovačkom Lovrjencu privukla je brojne posjetitelje, a među njima je bila i Sanja Putica te je oduševila modnim minimalizmom

Jedini hrvatski festival na engleskom jeziku, dubrovački Midsummer Scene, i ove godine privukao je velik broj posjetitelja, a mnogi su na Lovrjenac došli pogledati praizvedbu mjuzikla 'Put oko svijeta u 80 dana' Julesa Vernea. Među okupljenima posebnu pažnju privlačila je Sanja Putica, bivša saborska zastupnica i političarka HDZ-a.

Ostavivši dotadašnju karijeru profesorice hrvatskog jezika i književnosti, Putica je u politiku ušla 2017. godine. U Saboru je provela dvije godine, a nakon toga se povukla iz političkog života.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević

Danas radi kao voditeljica odnosa s investitorima i javnošću Atlantske plovidbe, a otkako se povukla iz političkog života, ne viđa je se tako često u javnosti. Ipak, kada se pojavi, to učini baš uvijek s nepogrešivim stilom te oduševi modnim izborom.

  • +21
Praizvedba mjuzikla 'Put oko svijeta u 80 dana' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Vedran Levi/Midsummer Scene

Tako je bilo i ovog puta; čvrsto se držeći provjerene klasične elegancije uz primjese trendi krojeva i detalja, Putica je izgledala sjajno u crnoj klasičnoj haljini midi kroja osvježenoj ovog ljeta vrlo trendi cut-out detaljima. Jednostavan i efektan stajling bio je upotpunjen decentnim detaljima – torbicom, zlatnim naušnicama i minimalističkim ravnim natikačama, iz kakvih sezonama ne izlaze zvjezdane predvodnice klasičnog stila, od Angeline Jolie, Sienne Miller, Katie Holmes pa do Gwyneth Paltrow. Nema sumnje, elegancija i modni minimalizam odličan su izbor za nepogrešive ljetne večernje stajlinge.

  • +16
Ljetne natikače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo