ISPLATIVA INVESTICIJA

Dugo je nismo vidjeli: Gwyneth Paltrow osvanula s omiljenom torbom koja nikad ne izlazi iz mode

31.12.2020 u 10:50

Bionic
Reading

Iako se posljednjih tjedana rijetko viđala u javnosti, slavna oskarovka i poduzetnica Gwyneth Paltrow nije prošla nezapaženo dežurnim paparazzima u Santa Monici

Sa suprugom, američkim scenaristom Bradom Falchukom, s kojim je u bračnu luku uplovila 2018. godine, holivudska zvijezda viđena je prilikom odlaska iz privatne teretane u jutarnjim satima, a svojim modnim odabirom i ovoga je puta plijenila pozornost.

Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odjevena u komade kremastih tonova poput jakne bomber i hlača širokog kroja, svoje sportsko izdanje s dozom elegancije zaokružila je smeđim modelom gležnjača dok je u ruci nosila prepoznatljivu torbu s potpisom francuske modne kuće Goyard.

U odnosu na slične luksuzne brendove, Goyard je u svijetu poznat po modelima torbi i prtljage koje se ne mogu naručiti online, a visoki status koji uživa na modnoj sceni postigao je i samozatajnošću. Ne oglašava se digitalnim putem niti ne angažira modne influencere u marketinške svrhe kao što to radi njihova konkurencija.

Glumica i poduzetnica Gwyneth Paltrow u svijetu Hollywooda pokazala se jednom od najvećih obožavateljica torbi Goyard, a ovoga puta osvanula je s personaliziranom, plavom verzijom tote modela ukrašenom prepoznatljivim uzorkom brenda.