PRVA DAMA FRANCUSKE

Dugo je nismo vidjeli: Brigitte Macron uskočila u omiljene modne komade

20.06.2020 u 16:44

Bionic
Reading

Pandemija koronavirusa utjecala je na većinu ljudi, pa tako i na 67- godišnju francusku prvu damu Brigitte Macron koja je posljednje tjedne provela daleko od očiju javnosti. S popuštanjem mjera, Macron se krajem svibnja oprostila od izolacije posjetom bolnici Montfermeil u blizini Pariza, a ovoga tjedna sudjelovala je na predstavljanju novoga skenera Instituta Gustave Roussy, koji je ovoj bolničkoj ustanovi u pariškoj općini Villejuif osiguran sredstvima fundacije Hopitaux de France

Kako je prije nekoliko tjedana imala priliku otkriti javnosti, svoju garderobu prve dame prilagodila je boravku u četiri zida, omiljene visoke potpetice zamijenivši ravnom obućom, no kao što je prekinula izolaciju usred pandemije koronavirusa, 67- godišnja prva dama ponovno se vratila svom prepoznatljivom modnom stilu.

Obuća s visokom potpeticom njezin je zaštitni modni znak, a njima je i ovoga puta zaokružila svoje novo formalno izdanje.

  • +5
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na svečano predstavljanje novoga skenera u pariškom Institutu Gustave Roussy, 67- godišnja prva dama pristigla je u odjevnoj kombinaciji stvorenoj od omiljenih joj modnih komada. Kada se ne nalazi u haljinama prepoznatljva A-kroja s potpisom francuske kuće Louis Vuitton, Macron redovito poseže za kaputima identične siluete iz svoje bogate modne kolekcije.

Ovoga puta odabrala je statement crveni model s dodatkom crnih gumbi kojim je naglasila jednostavnu kombinaciju bijele majice i crnih traperica skinny siluete.

Cjelokupno izdanje Macron je kompletirala prepoznatljivim Wayfarer modelom sunčanih naočala brenda Ray- Ban i mornarsko plavim modelom visokih gležnjača u špic. iako se u rijetkim pojavljivanjima u javnosti tijekom posljednjih mjeseci redovito pridržavala mjera zaštite od pandemija koronavirusa noseći masku na licu i rukavice, od njih je ovoga puta odustala.