STIŽE NOVA KOLEKCIJA

Duchess womenswear priprema novu modnu poslasticu

16.10.2019 u 13:33

Bionic
Reading

Ukoro će se u palači Dverce, dragulju gornjogradske arhitekture baroknog perioda službenoj rezidenciji Grada Zagreba održati četvrta samostalna reviju modnog branda Duchess womenswear

Duchess womenswear je osmislila i pokrenula prije tri godine Snježana Mehun u suradnji sa mladim dizajnerom Antunom Tinom Brišarom te blisko surađuje sa grupom mladih kreativaca TTF. Nova revija će se održati u 29. listopada s početkom u 20 sati u palači Dverce, najavljuje se u priopćenju.

Ističe 'Ponosni smo jer se kompletna proizvodnja odvija u Hrvatskoj do najsitnijih detalja, a distribucija i prodaja dijelom čak i van Hrvatske. Jednostavne linije, materijali vrhunske kvalitete, zanimljivi dodaci poput perja, pliša naš su prepoznatljiv znak što će nam i u ovoj kolekciji biti nit vodilja, nosiva odjeće jedne urbane žene'.

Od samih početaka uživajupodršku medija i poznatih osoba Ane Rucner, Maje Šuput, Tončica Čeljsuka, Nives Celzius, Antea Kodžoman, Jelana Kapa, Ecija Ivušić, Kim Verson, Indira Levak, Ivana Šundov, Tihana Harapin, Alka Vuica, Suzy Josipović, Vanja Mamić, Joško Lokas, Nedžad Haznadar, Zlatko Mateša kao i Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović što ih, poručuju, čini izuzetno sretnima i ponosnima. Ovom revijom također nastavljaju suradnju sa udrugom Pink For Life.