ODLIČNA REKLAMA

Rasprodana u trenu: Pomama za haljinom u kojoj je Kolinda Grabar-Kitarović zasjenila i Melaniju Trump

04.10.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Ima li bolje reklame za dizajnera nego kada njegovu kreaciju odjene predsjednica države? Nakon što je u haljini na preklop zablistala Kolinda Grabar-Kitarović, interes za njom je toliko porastao da se na haljinu čeka duže i od mjesec dana

Tijekom službenog boravka u Americi predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predsjednikom Donaldom Trumpom i prvom damom Melanijom Trump. Nakon što je predsjednica objavila fotografiju s Trumpovima na svom službenom profilu na Twitteru svi su poludjeli za haljinom koju je tada nosila.

Riječ je o tamnoplavoj haljini na preklop sa zlatnim obrubom, a potpisuje je hrvatski brend Duchess, poduzetnice Snježane Mehun. Bio je to dugo očekivani modni dvoboj, a Hrvati su predsjednicu proglasili najbolje odjevenom. U anketi tportala, u kojoj je sudjelovalo više od pet tisuća čitatelja, njih čak 72,2 posto dalo je svoj glas predsjednici Grabar Kitarović, a Melaniji tek 27,8 posto.

Nakon komplimenata koje je predsjednica dobila za odabir stajlinga ubrzo se na Instagramu oglasila i poduzetnica Snježana Mehun te se pohvalila otkrivši da nosi upravo njezinu kreaciju.

'Mobitel mi gori od sinoć, hiperventilirat ću. Što bih drugo bila nego presretna kad sam predsjednicu ugledala kako stoji u mojoj kreaciji pored Donalda i Melanije Trump i pritom izgleda bolje od nje. Ushićena sam i ponosna što je odabrala baš tu haljinu za modni dvoboj s najbolje odjevenom ženom svijeta', rekla je za tportal uzbuđena poduzetnica.

Elegantnu haljinu naziva 'Katarina' ranije su nosile i sama Snježana Mehun te pjevačica grupe Colonia, Ivana Lovrić, a nedavno je istu haljinu u crnoj boji s bijelim obrubom nosila i novinarka i urednica HRT-a Tončica Čeljuska.

Iako je riječ o jednostavnom kroju na preklop, koji je popularizirala belgijska dizajnerica Diane von Fürstenberg, haljina savršeno komplementira figuri i na decentan način naglašava obline, a nakon što je hrvatska predsjednica zablistala u njoj, Snježana Mehun zatrpana je upitima koji pristižu sa svih strana.

Koliko je haljina 'Katarina' tražena, o tome govori podatak da ju je nemoguće kupiti odmah, već je potrebna predbilježba. Na stranici bazzar.hr prodaje se po cijeni od 1374,99 kuna i dostupna je u tri veličine, a vrijeme čekanja na nju je između 16 i 33 radna dana.