U SKLOPU LUKSUZNOG RESORTA

Dubrovnik dobio klizalište s pogledom na more

14.12.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Dubrovnik je dobio novo IN odredište za vrhunsku zabavu. Lifestyle ponuda najljepšeg grada na Jadranu bogatija je za novootvoreno klizalište sa spektakularnim pogledom na more u sklopu luksuznog resorta Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovački vrtovi sunca. Tim povodom svoju premijeru doživio je i novi koktel – Dubrovnik On Ice

Brojni Dubrovčani pohitali su na spektakularno otvorenje novog klizališta s čarobnim pogledom na more u luksuznom resortu s pet zvjezdica, Dubrovačkim vrtovima sunca. Klizalište veličine 15x15 m natkriveno je te ga krasi vrhunsko osvjetljenje i ozvučenje, što doprinosi pozitivnoj atmosferi i sjajnoj zabavi na ledu.

'Odgovornost svih turističkih djelatnika je razvijati nove ideje po uzoru na svjetske trendove kako bi svi zajedno unaprijedili turističku ponudu Hrvatske. Dubrovački vrtovi sunca su resort s pet zvjezdica, lider u svom području djelovanja, zbog čega smo htjeli ponuditi nešto drugačije. Klizalište unutar resorta s pogledom na more doista je dio luksuzne ponude koja će se zasigurno svidjeti turistima, ali i domaćim stanovnicima', rekao je izvršni direktor Dubrovačkih vrtova sunca, Zdenko Leko

Okupljene su svojim atraktivnim nastupom na ledu zadivile i nagrađivane hrvatske klizačice, Karla Čurčić i Nika Meleh. Mlada Karla je kandidatkinja za ovogodišnju Olimpijadu mladih u Rumunjskoj, dok je Nika reprezentativka Hrvatske u umjetničkom klizanju.

Otvorenju su prisustvovale i brojne osobe iz javnog života Dubrovnika, a zabavljali su ih popularni Soulfingersi. Po prvi puta, građani su imali prilike probati i novi hrvatski koktel – Dubrovnik On Ice, koji je osmislio vrsni barmen, Mirko Stražičić, voditelj barova u Dubrovačkim vrtovima sunca.

Dubrovački vrtovi sunca nedavno su, između ostalih, osvojili i prestižnu nagradu World Luxury Travel Awards 2012. za najboljibeach resort u Europi. Otvorenje luksuznog klizališta s pogledom na more i osmišljavanje hrvatskog koktela Dubrovnik On Ice zasigurno će dubrovačkom resortu osigurati mjesto među najboljim europskim resortima.