FASHION GURU

Dubravka Šuica ovoga ljeta pokazala je pregršt kreacija u roza i bijeloj boji, ali ipak su cipele te koje upadaju u oko

  • 27.08.2019 u 14:18

  • Bionic
    Reading

    Dubrovačka političarka, europarlamentarka i buduća povjerenica u Europskoj komisiji Dubravka Šuica ljetni odmor je, kao i obično, provela u rodnom gradu, a u večernjim satima nije propuštala ni kulturna zbivanja kojih je napretek u ljetnim mjesecima podno Srđa. Pritom je pokazala pregršt kreacija u omiljenim roza i bijelim tonovima, ali i svoju modnu slabost - sandale u metalik nijansama

    Vruće vrijeme i dubrovački kamen idealna su pozornica ne samo za naše poznate glumice ili pjevačice, već i za starlete te kojekakve javne ličnosti, ali i za političare. Oni se obožavaju điravati po Dubrovniku, hodaju gore-dolje po tom Stradunu prepunom bankomata, pekarnica i osrednjih dućana, ali ipak to je Dubrovnik i dobro da ga imamo.

    Nažalost, ne možemo se uspoređivati s Caprijem, Portofinom ili St. Tropezom, ali ni dičiti najčišćim morem jer znamo da već nekoliko puta ovoga ljeta more u Dubrovniku nije bilo za kupanje, ali svejedno to ne sprečava četu naših političara da se s osmijehom prošeću Stradunom. Jedna od njih je i vječna HDZ-ova uzdanica Dubravka Šuica.

    • +5
    Dubravka Šuica Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

    Rođena Dubrovkinja ovoga ljeta se bome nađiravala preko Straduna i pritom pokazala pregršt kreacija: od bijele do prljavoroza, pa opet bijele i roza… A koliko vidim, to su joj ovoga ljeta omiljene boje, koje je nosila i u poslovnim prigodama.

    Iako je za neke izlaske birala crne haljine, ipak se u njezinim stajlinzima zadnja dva mjeseca provlače roza nijanse, kao i sve nijanse bijele, što je, moram priznati, doista hrabro za našu europarlamentarku - ni mnoge mlađe ne bi se usudile.

    Uz zavidnu plaću i marljiv rad za naš boljitak u EU parlamentu, Šuica se počasti i pokojom torbom, ali ipak su cipele te koje joj uvijek upadnu u oko. I ne samo njoj, već i meni, a vjerujem i vama, jer teško je ne primijetiti da bira upečatljive modele - i to metalik sjaja.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.