FASHION GURU

Borna se sva nakićena i u kratkoj drečavoj pink haljini prošetala Stradunom, što reći nego - taman se uklopila u Dubrovnik

  • 20.08.2019 u 11:36

  • Bionic
    Reading

    Zagrebačka elita preselila se u grad pod Srđem koji ljeti vrvi životom, ali i svakojakim odjevnim kreacijama. Sjednete li na Stradun popiti kavu, i ujutro i uvečer nagledat ćete se svega i svačega, a našem Fashion Guruu nije promaknula poznata dama koja se dotjerana od glave do pete prešetavala glavnim gradskim trgom. Pravilo manje je više Fashion Guru je još jednom naglasio uzevši Bornu Kotromanić za primjer toga kako stajling može krenuti po zlu kada se pretjera s modnim dodacima

    Ako netko voli biti u centru pažnje, onda je to bivša supruga Luke Rajića, Borna Kotromanić. Ona to radi i više nego uspješno, ali ponekad bi bilo dobro vidjeti je i u nečem nenametljivom, čisto da malo odmorimo oči.

    Naša draga Borna posjetila je ovoga ljeta Dubrovnik. Nije jedina, naravno, ali je jedna od rijetkih koja se odlučila prošetati Starim gradom u zlatnim štiklicama.

    Ok, nije ni tu prva, ali to se na onom izlizanom i skliskom kamenu ne viđa baš često.

    • +3
    Borna Kotromanić i Ivan Erceg u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

    Vjerojatno dobro balansirajući, prošetala se Stradunom s preslatkim sinom i sa svim mogućim dodacima. Tu su se našli kišobran, iPad, tirkizne ogrlice, glamurozne naušnice i, naravno, još veće naočale, ali sve to nije bilo dovoljno za našu Bornicu. Stoga je odjenula i ultrakratku drečavu pink haljinu, s pripadajućom pink šanelušom.

    Što reći nego - taman se uklopila u Dubrovnik.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.