FASHION GURU

Jelena Rozga uvijek se trudi dotjerati, a cipelama rijetko kada pogriješi

  • 23.08.2019 u 16:23

  • Bionic
    Reading

    Čast da prošetaju bosanskim ćilimom na netom završenom 25. izdanju Sarajevo Film Festivala iskoristile su brojne Hrvatice uključujući poznatu Splićanku, pjevačicu Jelenu Rozgu, čije je svečano izdanje posebno dojmilo Fashion Gurua

    Svaki put kada vidim da se Rozga negdje pojavila sa strahom otvaram fotke… jer ne znam što će me dočekati.

    Može se odjenuti super, a može isto tako nešto loše nabacati na sebe, ali iskreno, uvijek dobro ispadne na fotkama, kamera ju jednostavno voli. Čudi me da Dalmatinke nisu ništa pokupile od nje već se napituraju, povećaju usta i obuku štikle da jedva hodaju.

    MAMAC ZA POGLEDE

    Poznate Hrvatice pokorile crveni tepih; Jelena Rozga s trendi torbicom, a Nina Badrić u Asos haljini

    Pogledaj galeriju

    Rozga se uvijek trudi dotjerati i, mora se priznati, cipelama rijetko kada pogriješi - ajde barem u nečemu. Za sarajevski crveni tepih se sredila tip top u plavom Arileo kombinezonu. Marija i Jurica Pirić ju dobro oblače.

    Zalizana frizura je slična kao na Leoni Paraminski, samo naušnice i torbica brenda Jacquemus u koju ne stane ni telefon. Rozgici želim sve nabolje za ročkas i neka bude uvijek ovako skockana.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.