FASHION GURU

Leona Paraminski svaki put kada se vrati u Lijepu Našu iznenadi svojim modnim izborom

  • 22.08.2019 u 11:32

  • Bionic
    Reading

    U pratnji kolega iz serije, Nataše Ninković, Jovane Stojiljković i Gorana Bogdana, bosanskim ćilimom na Sarajevskom filmskom festivalu prošetala se i hrvatska glumica s američkom adresom Leona Paraminski, a navedenom prigodom u prijestolnicu Bosne i Hercegovine donijela je dašak holivudskog glamura u raskošnoj haljini srebrnog odsjaja. Izborom stajlinga i elegantne frizure glumica je oduševila i našeg Fashion Gurua, što se ne događa baš tako često

    Kako je moguće to da svi koji pobjegnu iz zemlje, tj. presele se u neku, ajmo reći, ne razvijeniju, nego uređeniju zemlju, odmah bolje izgledaju i bolje se nose. To je slučaj i s Leonom Paraminski, glumicom koja se prije nekoliko godina preselila u Kaliforniju i, gle čuda, svaki put kada se vrati u Lijepu Našu iznenadi svojim modnim izborom i biranim projektima te sjaji svojom pojavom.

    Možda je to zato što smo već navikli na stalno iste ljude koji se smucaju po našim društvenim događajima, pa nam je ona uvijek nova, ili smo jednostavno takvi da su nam oni koji su otišli draži, tko će ga znati, ali u svakom slučaju Leona se prošetala sarajevskim crvenim tepihom u haljini Borisa Pavlina i sa zalizanom kosom. Divota!

    Ekipa serije 'Senke nad Balkanom' prošetala se crvenim tepihom 25. SFF-a Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

    Dakle obična zalizana frizura i dobar make up, a ne neke tamo teatralne lokne ili punđe. Bravo, tako se to radi!

    Naravno, na crvenom tepihu družila se s dobrom ekipom, a ne da sama dolazi bez ikakvog smisla ili projekta. Baš ju je dobro bilo vidjeti i nadam se nekom njenom filmu s Timom Rothom, to bi bilo dobro.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.