FILIP JURIČIĆ:

Draže mi je biti i maneken nego roba za trač

19.07.2011 u 07:49

Bionic
Reading

Glumac Filip Juričić reklamira nakit Dubrovačkih ljetnih igara, a najesen se vraća na ekrane u seriji 'Larin izbor'. Odmor će provesti sa sinom Janom u kampu na Murteru

Još kao dječak glumac Filip Juričić s ocem Perom posjećivao je Dubrovačke ljetne igre. Kad je odrastao, i sam je počeo nastupati na njima, a ovoga ljeta postao je i zaštitno lice festivala.

Naime, Filip je zajedno s plavokosom manekenkom Norom Tomaš postao model za promidžbu festivalskog nakita koji je dizajnirao Davor Praha, dizajner koraljne krune koju je nosila Miss turizma Hrvatske 2009. godine.

'Od nakita upravo najviše volim prstenje koje i reklamiram. Privatno ga ne nosim, ali zato guštam kad se za predstavu nakinđurim', otkriva 30-godišnji glumac te dodaje: 'Drago mi je da me netko smatra zanimljivim i za ovakve projekte, a ne samo dobrim materijalom za tračerske časopise.' Nakon što je jučer posljednji put ove godine u gradu pod zidinama odigrao predstavu 'Spašeni', vratio se u Zagreb gdje će idućih tjedana snimati telenovelu 'Larin izbor', koja se na jesen počinje prikazivati na Novoj TV.

Sredinu kolovoza rezervirao je za dvotjedni odmor sa sinom Janom, koji će provesti u kampu na Murteru.

'Pretprošle godine ljetovali smo u apartmanu i na jedan dan otišli smo u kamp. Toliko nam se svidio da smo odlučili sljedeće godine biti ondje. A sada se opet vraćamo. Cijeli dan bit ćemo u kupaćima, graditi kamene ograde, saditi biljke, voziti se u čamcu', veseli se Juričić.