velika promjena

Drastična transformacija: Dakota Johnson više nije brineta, sada ima jednu od natraženijih frizura i izgleda fantastično

29.12.2022 u 09:09

Bionic
Reading

Duga smeđa kosa sa ravnim šiškama dugo je vremena bila prepoznatljiv izgled Dakote Johnson. No, glumica je sada pokazala drastičnu promjenu izgleda. Iako je promjena uslijedila zbog potreba snimanja njezinog novog filma 'Daddio', moramo priznat da joj plavi bob srednje duljine fantastično pristaje

Duga, čokoladno smeđa kosa s ravnim šiškama – to je prepoznatljiva frizura Dakote Johnson. N, glumica se sada oprostila od dugih, tamnih pramenova i kose ne samo da je skratila već i drastično posvijetlila. Za potrebe snimanje filma 'Daddio', koji holivudska ljepotica trenutno snima sa Seanom Pennom, Dakota je pokazala promjenu izgleda koja ne može biti radikalnija - njezina kosa sad je platinasto plava i znatno kraća.

Bob je snažno obilježio godinu iza nas, jedna od najpopularnijih frizura osvojila je broje ljepotice i influencerice. U dugoj ili kratkoj varijanti, ova frizura sjajno pristaje baš svakom obliku lica i strukturi kose.

Frizeri se slažu s time, naime, bob je svjetski klasik friziranja koji postoji u toliko varijanti da je gotovo nemoguće odlučiti se za jednu, a pristaje baš svakome.

Verzija koju je pokazala Dakota Johnson osvaja midi duljinom negdje između brade i ramena. Ovaj tip boba ima prednost jer je kosa i ošišana na duljinu da ne visi beživotno, no nije prekratka.

  • +3
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Budući da su vrhovi manje-više podrezani na jednu duljinu, lijepi su i puni. Upravo to dugi bob Dakote Johnson čini idealnom frizurom koja daje potreban volumen tankoj kosi. Osim toga, pramenovi oko lica oblikovani su valovito i ležerno što cjelokupnom izgledu daje vrlo chic look.

Prema svemu sudeći bob će i u godini pred nama biti veliki beauty trend, a čini se kako se platinasto plava boja kose u velikom stilu vraća na listu najpoželjnijih. Potvrđuju to i nedavne transformacije Belle Hadid koja je postala plavuša, te Zendaye koja je dugu kosu također skratila na kraći bob.