kate beckinsale

Drastična promjena: Slavna glumica neprepoznatljiva je s plavom kosom

08.12.2023 u 09:32

Kate Beckinsale

Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Bionic
Reading

50-godišnja Kate Beckinsale sve je iznenadila kada se u srijedu pojavila na zabavi s plavom bojom kose koja ju, tvde obožavatelji, čini neprepoznatljivom

Glumica Kate Beckinsale oduvijek je prepoznatljiva po svojoj gustoj smeđoj kosi, no pred kraj 2023. godine odlučila se na drastičan zaokret i u potpunosti promijenila look. Naime, lijepa 50-godišnjakinja od srijede je - plavuša!

Novu frizuru pokazala je na zabavi Rogera Viviera na koju je svoje plave lokne dužine do ramena istaknula u potpuno crvenom outfitu, a dan kasnije prošetala je crvenim tepihom u chic bijeloj mini haljini s gumbićima i srebrnim sandalama s platformom.

Koliko god ovi stajlinzi plijenili pozornost senzualnošću i elegancijom, ipak je sva pažnja bila usmjerena na njenu radikalnu promjenu koja ju je, tvrde fanovi, učinila gotovo neprepoznatljivom.

Kada je svoj novi look istaknula u objavi na Instagramu, uslijedio je niz oduševljenih komentara obožavatelja.

'Poput prave classy Engleskinje', 'Vruće!', 'Plava izgleda sjajno na tebi', 'Ovo je fantastično', bili su neki od komentara.

Beckinsale smo još u utorak imali priliku vidjeti kao brinetu kada se je prisustvovala zabavi magazina Elle u Hollywoodu, a inspiraciju za ovaj izgled pronašla je iz filma 'Jolt' u kojem je 2021. nastupala s plavom perikom za koju nije skrivala oduševljenje.

Kate Beckinsale Izvor: Profimedia / Autor: FRANK VASQUEZ / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA