SEVERINA:

'Drag mi je jer je velik, ukusan, tvrd i sladak'

07.05.2013 u 16:38

Bionic
Reading

Severina je uživo iz zagrebačkog hotela Esplanade održala videointervju putem Facebooka i Twittera uoči rasprodanog koncerta u Areni Zagreb

'Jako sam uzbuđena što ste došli u ovaj reality, osjećam se kao reality zvijezda. Jako sam dobro s obzirom na to da smo sinoć ostali kod moje prijateljice Mani s kojom sam vodila ženske razgovore, pa sam spavala samo četiri sata', rekla je Severina na početku intervjua iz Esplanade gdje je odgovarala na pitanja svojih fanova.
No odmah je morala obaviti jedan telefonski razgovor.

'Taman kad sam izlazila iz kuće zvao me Sandi', rekla je Severina koja je uoči intervjua Sandija i nazvala kako bi mu darovala karte za koncert. Potom je objasnila i kako je jednom mislila da je Sandi poharao Ameriku. 'Ja stalno gledam Baby TV i onda slučajno okrenem na Novu TV i vidim naslov 'Sandi poharao Ameriku', a ja mislim:'Kako, kojom pjesmom?' kaže Sevka koja je objasnila kako je naknadno shvatila da je riječ o uraganu.

Gaf na koncertu nije imala, ali rekla je kako je nedavno bila potpuno zbunjena od adrenalina. 'Ja sam bila strašno uzbuđena i sve što sam mogla pokvariti, pokvarila sam. Krivo sam pozdravlja Sloveniju iz Makedonije, rekla da stižem iz Splita, što nije bilo točno, a sve zbog euforije zbog vlastitog koncerta.'

Nije mogla izdvojiti najdražu pjesmu koju je ikad pjevala, ali zato je odabrala zadnji album kao najdraži. 'Dugo nisam imala album koji je dobar, a koji je tako dobro prihvaćen kod publike i kod kritike. 'Dobrodošao u klub' je sigurno jedan od albuma koji je obilježio ovu godinu', rekla je Sevka koja se jako veseli zagrebačkom koncertu.

'Nisam dugo svirala u Zagrebu. Zadnji put je bilo 2008. godine za akciju Korak u život. Karte su sve rasprodane i u dvorani će biti 19.000 ljudi', rekla je.

Jedna od obožavateljica pitala ju je i kako provodi slobodno vrijeme. 'Sa sinom u šetnji. U posljednje vrijeme imam jako malo slobodnog vremena, ali sve provodim s njim', kaže sretna majka.

Na pitanje bi li i u koje vrijeme voljela živjela u povijesti, Severina brzo odgovara: 'Voljela bi živjeti u 60-im i 70-im godinama. Sve je bilo ljepše i naivnije.'

S obzirom na to da je postala zaštitno lice jednog sladoleda, priznala je kako jako voli taj slatki desert. 'Najdraži mi je Maximo zato što je velik, ukusan, tvrd i sladak', rekla je kroz smijeh.

Na pitanje koju pjesmu pjeva pod tušem, kaže: 'Mirjana, to je jedna pjesma novijeg datuma', šali se pjevačica koja se prisjetila i svog prvog nastupa. 'Tad je bila moja maturalna večer. Imala sam samo dvije svoje pjesme. Nisam otišla na maturalnu, nego na nastup. Osim te dvije pjesme, pjevala sam pjesme Radojke Šverko i Josipe Lisac. Vrlo šarolik repertoar', zaključila je.