NAGRADNJAČA

Dr. Organic vas nagrađuje

14.06.2013 u 10:36

Bionic
Reading

Kozmetika Dr. Organic prirodna je i organska kozmetika inspirirana filozofijom 'zdravo tijelo vodi do zdravog duha'. Proizvodi koje stavljamo na naše tijelo moraju biti zdravi i organski, kao i oni koje unosimo u tijelo.

Dr. Organic proizvodi napravljeni su od najfinijih prirodnih i organskih sirovina te su u svakom proizvodu očuvana bioaktivna svojstva prirodnih sastojaka koja proizvode čine istinski učinkovitima.

Koristeći prirodne sastojke, Dr. Organic na tržište donosi djelotvorne linije proizvoda, od kojih svaka linija odgovara određenom tipu kože i kose. Osim njege kože tijela i lica te tjemena i kose, u ponudi su i proizvodi za njegu zubi i desni.

Dr. Organic Aloe Vera je linija proizvoda koja prvenstveno vlaži kožu te je blagotvorna za suhu, dehidriranu i zrelu kožu. Prodirući duboko u slojeve kože, stimulira fibroblaste na stvaranje elastina i kolagena, čime pridonosi smanjenju bora.

Aloe vera, čudo prirode, predstavlja i prirodnu zaštitu od sunca, oslabljuje učinak UV zraka jačanjem imunoloških reakcija kože; umirujući i obnavljajući efekt određuje njenu primjenu na koži opečenoj suncem, na tretmane opeklina, upalnih kožnih promjena, iritacija i rana.
Aloe Vera hrani i vlaži tjeme te poboljšava regeneraciju folikula dlake. Pogodna je za njegu suhe i normalne kose, a izuzetno je korisna u tretmanu opadanje kose i seboreje.

Aloe vera se u kombinaciji s prirodnim antisepticima (islandski lišaj i čajevac) koristi u njezi zubi i desni; ublažava iritaciju, smanjuje otoke i upale desni.

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja Aloe Vera gel za tuširanje, kremu i losion za tijelo.

Nagrade su osvojili

Sandra Jelić (gel za tuširanje)
Zdenka Novaković (krema)
Matija Ilić (losion)

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.