NAGRADNJAČA

Dove VisibleCare – ljepša koža za 7 dana

05.05.2010 u 15:26

Bionic
Reading

Dove VisibleCare s tehnologijom NutriumMoisture™ potpuno je novi asortiman za njegu tijela, koji postavlja neusporedive standarde u zdravlju i ljepoti kože

Proljetne dane u DOVE obitelji obilježava lansiranje linije novog, talentiranog pionira obnavljanja kože. Dove VisibleCare s tehnologijom NutriumMoisture™ potpuno je novi asortiman za njegu tijela, koji postavlja neusporedive standarde u zdravlju i ljepoti kože. Znanstveno je formuliran da umanji oštećenja na koži uzrokovana svakodnevnim tuširanjem te obnovi granicu hidratacije kože, za vidljivo ljepšu kožu.

Međunarodna akademija kozmetičke dermatologije (IACD) i vodeći europski dermatolozi pregledali su i potvrdili rezultate kliničkih istraživanja treće strane za Dove VisibleCare s NutriumMoisture™ i složili se da je Dove NutriumMoisture™ tehnologija važan korak naprijed u njezi kože i tehnologiji čišćenja kože.

Dove VisibleCare s tehnologijom Nutrium Moisture™ revolucionarna je gel-krema za tuširanje koja spaja nježno čišćenje s hidratantnim sastojcima, jednakim onima koji se prirodno nalaze u koži. Klinički je dokazano da smanjuje oštećenja nastala svakodnevnim tuširanjem, tako što prodire i obnavlja granicu hidratacije kože za zdraviji izgled i još ljepšu kožu u samo sedam dana.

Revolucionarna tehnologija Nutrium Moisture™

Tehnologija Nutrium Moisture™ jedinstven je spoj lipida i glicerina, dva hidratantna sastojka jednaka onima koji se prirodno nalaze u koži te se mogu u potpunosti upiti u površinski sloj kože tijekom tuširanja.

Glicerin zadržava prirodnu vlažnost kože za dugotrajnu njegu, dok lipidi tvore snažnu granicu hidratacije te istovremeno prodiru u kožu i obnavljaju ju svojim hidratantnim svojstvima.

Ovaj vrhunski spoj koži istovjetnih hidratantnih sastojaka surađuje s kožom na dva načina: djeluje kao zaštita od gubitka lipida i čini kožu jačom te ju obnavlja.

Varijante

Renewing: za normalnu kožu, dizajnirana za njegu i obnavljanje kože

Brightening: za kožu bez sjaja, dizajnirana za obnavljanje kože bez sjaja

Softening: za suhu kožu, dizajnirana za omekšavanje suhe kože i ublažavanje suhih mjesta na koži

Tportal i Dove nagrađuju vas s 10 nagradnih paketa DOVE VisibleCare. Poklon pakete osvojile su:


Ljiljana Đurica, Zagreb

Dina Lukač, Karlovac

Marieta Jerčić, Rijeka

Dragica Petrović, Velika Gorica

Blaženka Mihalić Perman, Pula

Damira Čular, Split

Nevenka Jedvaj, Našice

Sandra Ivanović, Cernik

Dubravka Šarić, Privlaka

Martina Špehar, Rakovica

Čestitamo!